bil traff publikum på bilutstilling, 6 skadet

En bil som deltok på en bilutstilling i Oslo, Norge smalt inn i en folkemengde av besøkende søndag, og skadet seks inkludert et barn, som alle ble fraktet til sykehus for undersøkelser, sa politiet.

– Seks personer ble fraktet til sykehus for undersøkelser, sa Oslo-politiet på Twitter, uten å spesifisere alvorlighetsgraden av skadene eller gi noen indikasjon på årsaken til ulykken.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har akseptert informasjonskapsler og andre sporstoffer.

Klikker på » Jeg aksepterer «informasjonskapsler og andre sporstoffer vil bli deponert, og du vil kunne se innholdet (mer informasjon).

Klikker på «Jeg godtar alle informasjonskapsler»du godkjenner deponering av informasjonskapsler og andre sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsteder og applikasjoner for personlig tilpasning og annonseringsmålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å se våre retningslinjer for databeskyttelse.
Administrer valgene mineRevers med høy hastighet

Ifølge medieoppslag var de seks skadde, inkludert et barn, ved bevissthet etter ulykken, som skjedde under en demonstrasjon på en parkeringsplass.

Videoer viste en bil som rygget i høy hastighet, der sjåføren så ut til å ha mistet kontrollen over kjøretøyet da det smalt inn i folkemengden som sto ved siden av parkeringsplassen.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *