Akor Adams i AC Milans severdigheter

Publisert 13. november 2023

Oppdatert 14. november 2023

[EMBED url=”https://video-streaming.orange.fr/actu-politique/football-entretien-avec-akor-adams-le-nouveau-buteur-du-mhsc-CNT00000293uRr.html”][/EMBED]

Da han ankom Occitanie i fjor sommer fra den norske klubben Lillestrøm, var den 23 år gamle spilleren rask til å skinne i sine nye farger. På 11 kamper i Ligue 1 har han allerede scoret 7 mål som har hjulpet laget sitt med å bevege seg bort fra nedrykkssonen i denne første delen av sesongen. I starten av sesongen tok Michel Der Zakarian oversikt over den nigerianske spissens debut.

» Akor Adams, vi kritiserte ham litt fordi han scoret femten eller sytten mål i Norge, men vi må score disse målenebetrodde Montpellier-teknikeren. Uansett mesterskap, når du er en målscorer, scorer du. Han viste at han er i stand til å score «. MHSC-treneren er ikke den eneste som har blitt imponert over nivået til Akor Adams.

De gode prestasjonene til den nigerianske internasjonale Espoirs har ikke gått upåaktet hen på overgangsmarkedet. I følge opplysninger fra Sky Sports Italia, ville Montpellier-spissen være i kikkerten til lederne i AC Milan. Det italienske laget ville være veldig interessert i profilen hans. En offensiv på dette spørsmålet i de kommende månedene kan ikke utelukkes.

Akor Adams kan erstatte Olivier Giroud

Rossoneri leter etter en etterfølger til Olivier Giroud. Hvis den franske midtspissen gir full tilfredsstillelse i starten av sesongen med åtte mål og tre målgivende pasninger, vet milaneserne at Blues-scorerens avgang kan skje på slutten av den pågående sportsøvelsen. De to partene har foreløpig ikke funnet felles grunnlag om en kontraktsforlengelse.

I tilfelle av Akor Adams avgang mot AC Milan, kan Montpellier-laget hente en fin konvolutt. I denne saken hadde den franske klubben investert 4,5 millioner euro, pluss 1 million euro i bonuser, i fjor sommer. Nigerianerens markedsverdi er nå anslått til 8 millioner euro ifølge tall fra Transfermarkt. Og prisen kan godt øke de neste månedene.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *