Viaplay begynner å sende den nye NHL-sesongen

Den nye sesongen av National Hockey League (NHL), den beste ishockeyligaen i verden, er i ferd med å begynne. Polske fans vil kunne se alle kampene live via Viaplay-plattformen.

I dag 7. oktober 2022seerne Viaplay i Polen vil de kunne følge kampene den nye ordinære NHL-sesongen. Det vil starte med en kamp San Jose Sharks Med Nashville Predatorsholdes på O2 Arena i Praha, Tsjekkia. Det blir det ligaens retur til europeiske ishallersom sist lanserte spillene på det gamle kontinentet i 2019.

Se: Viaplay tar igjen. Stadig flere klager til UOKiK

Se: Viaplay blir mye dyrere. Dårlige nyheter for fansen

Innvielsen lover å bli veldig interessant. San Jose-laget vil prøve å starte den nye sesongen på best mulig måte etter å ha mislyktes i sluttspillet i tre år på rad. Øynene til fansen og kommentatorene vil garantert rettes mot den nye «Sharks»-sjefen Mike Grier og den nye lagtreneren David Quinn, som gjorde flere betydelige endringer før sesongstart, inkludert å signere en kontrakt med målvakten Kaapo Kähkönen og si farvel til seks- gang All-Star Player of the Game Brent Burns som ble med i Carolina Hurricanes.

Den første kampen i den nye NHL-sesongen mellom San Jose Sharks og Nashville Predators er i ferd med å begynne Fredag ​​7. oktober kl 20.00.da det er planlagt omkamp mellom disse lagene Lørdag 8. oktober til samme tid. Direktesendinger av begge møtene, med kommentarer Piotr Chlytek, Michal Ruszel og Patryk Rokickivil være tilgjengelig live eksklusivt på Viaplay-strømmeplattformen.

Fra neste uke returnerer ligaen til utlandet. Polske fans vil kunne se neste NHL-møte – mellom de to New York Rangers og Tampa Bay Lyn – allerede natt fra tirsdag til onsdag polsk tid (1t35).

I ordinær sesong 2022/2023 sendes den direkte 1.312 møter den beste ishockeyligaen i verden, noen tilgjengelige også med kommentarer på polsk. I tillegg, når kampene er spilt, vil de bli sendt på strømmetjenesten Viaplay. NHL Tonight og NHL On The Fly magasiner, presentere sammendrag, de mest interessante handlingene og ekspertuttalelser. For seere som ikke ønsker å overnatte i løpet av sesongen, i 48 timer etter fullføring vil opptak av alle spilte spill også være tilgjengelig.

Se: Polsat Box Go kunngjør ny serie basert på Mróz-roman

Se: TVP lanserer SwipeTo-tjenesten. Vi vet for hvem

Bildekilde: Jai Agnish / Shutterstock.com

Tekstkilde: Viaplay

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *