Vellykket start for Les Bleuets mot Italia

Axel Allag, Media365, publisert torsdag 22. juni 2023 kl. 22:40

For sin inntreden i Euro Espoirs 2023 kunne Sylvain Ripolls Bleuets vinne mot Italia (2-1) i en høytflyvende og kontroversiell kamp.

Vellykket deltakelse i kampen for France Espoirs-laget i dette Euro 2023. Som forventet var kampen mot Italia – fem ganger vinner av turneringen – vanskelig å forhandle, men det viktigste ble oppnådd av Sylvains spillere Ripoll. Det var etter å ha måttet tåle et sterkt motstandsøyeblikk i lang tid – og til tross for en positiv start på kampen – at bleuets åpnet scoringen. Etter et innlegg fra Kalulu lavt til bakken, beveget Kalimuendo seg inne i feltet og – med en galning – sendte ballen i baksiden av motstandernes nett (1-0, 22.). Italia, som lurte på straffe før åpningen, var i stand til å reagere raskt på settspill. Tonali fant hodet til Pellegri, merkelig alene og avgjørende for å sette kontringene likt (1-1, 36.).

Rygg mot rygg ved pause på en logisk måte, hevet de to lagene markøren da de kom tilbake fra garderoben, og gikk slag for slag. I en konkurranse som ikke vil telle med VAR, unnslapp Blueberries straffeutmålingen da Kalulu berørte en ball i straffefeltet med armen (51.) og et minutt senere ble Gouiri dyttet inn i straffefeltet. like omstridt måte (52.). Til slutt var det på en kontroversiell aksjon – med en mulig høy fot fra Gouiri – at Bleuets tok igjen fordelen. Ved å utnytte en feil fra Udogie, tok Barcola tilbake skinnet for å finne veien til målet med et skarpt skudd (2-1, 62.).

Foran scoringen ga ikke Bleuets opp med integreringen av Cherki og Olise. Badé bommet på muligheten til å øke poengsummen på grunn av en redning fra Carnesecchi (68.) og midtforsvareren, noen minutter etter en dobbeltredning fra Chevalier, ble utvist på grunn av en dårlig kontrollert takling som siste forsvarsspiller (83.). Les Bleuets i undertall klarte fortsatt å opprettholde fordelen sin til å starte denne Euro Espoirs på best mulig måte, til tross for en ball som gikk inn i mål til Les Bleuets på en siste italiensk mulighet (90. + 2). .. Det blir nødvendig å bekrefte søndag mot Norge, som tapte litt tidligere denne torsdagen, mot Sveits (1-2).