V. Orban angrep EU: det vil ende som Sovjetunionen

Erindring

Portrett av erindring

Ungarn blir en provins i Russland igjen. Ungarn trenger en vellykket høst i Budapest.

Hei.. åh, som de bomullsoligofrene ble begeistret

Hei .. å, hvordan portrettet av bomullsoligofreni beveget seg

Hva gjør du her, denne billen.. han sier med rette at med en slik politikk blir slutten trist

Ja

Portrettet av Jto

Litauen og Romania ble ikke tatt opp til møtet i FNs sikkerhetsråd

ikke flere slike nasjoner

enda et portrett av disse menneskene

Ungarerne var de første som startet et opprør mot denne sojuzen, og nå er de de første til å akseptere den eurasiske sojuzen

det er sånn det er

det er som et portrett

Det var bare en Führer. Og han brukte litvin i alle hullene. Og nå drømmer hver litauer om å komme inn i dette landet. For det er litt lenger fra nivået hans enn fra månen.

Ideologi

Portrett av ideologi

Dette er grunnleggende menneskerettigheter og demokrati. Det er en presse og ordenskrefter uavhengig av makt. Hva liker du ikke? Å være en fri og ansvarlig person? Trenger du noen som forteller deg hva du skal gjøre? Hvordan dyrket sovjeterne slaveri for deg? Det er ikke for ingenting at russerne sjenerøst finansierer alle de som ønsker en sterk hånd og en egen nasjonalitet. Kom igjen, ikke ekte.

Alt kan skje

Alt kan være et portrett

EU kan kollapse fordi det har gått for langt i å begrense nasjonalstatenes autonomi. Og det var tross alt forventet å være mer en økonomisk union, og nå er ideologien undergravd, mobbet og under press, det er ingen staters uavhengighet. Ikke noe bra, min venn, ikke noe bra med sammenbruddet av EU.

åh, hvordan bomullsoligofrener tumlet

åh, hvordan portrettet av fluffy oligofreni beveget seg

når skal du snike deg inn i en terrorstat til führeren din?

hver nasjon

hver nasjon er et portrett

DU HAR DIN BEVEGELSE.

Anonym

Anonymt portrett

JevroPiderSoyuz har egentlig ikke mye tid å leve. Du vil IKKE motta ferske poteter. Se på hva som skjer i Frankrike, i Italia, i Holland. Folk streiker og går ut i gatene i hopetall foran Brussel-dolbajobs, tyver og amerikanske sub-inlais. EU vil IKKE tåle disse krisene. For mange ting er allerede stjålet.

MacLeod

Portrett av MacLeod

Og hva er Orbans «dødelige» synder? Ogi forbød LHBT-flagg, tillot ikke flyktninger og ønsker ikke å kjøpe energiressurser fra «allierte» til ti ganger høyere priser. Med andre ord, han representerer interessene til folket sitt, ikke bastardene i Brussel. Og det er ingen grunn til å le av «gelda» – ungarsk industri var en av de beste i Sovjetunionen selv i sovjettiden. i leiren, og selv nå – industrien ble ikke ødelagt, det er sant, mye ble kjøpt av de «allierte»

portrett av denne von

Jeg vet ikke med ungarerne, men undertrykkelsen av jødene vil ende opp som Tyskland i mellomkrigstiden. Når lønnen ble utbetalt to ganger om dagen, fordi den om morgenen ble verdiløs om kvelden. Produktprisene ble beregnet i milliarder av mark.

Åh

Og portrettet

det vil være den første og eneste som vil bli spurt av EU. Hva annet lider han av der? Som de sier – det er en tosk i hver landsby.

Av

Portrett av Von

Vikte Orban selv vil snart ende opp som sovjeterne. Han vil stå i nærheten av den sprukne geldaen med en rusten Kalashnikov, auts og kerzavs, en papacha, en fufaike, omgitt av to belter med maskingeværpatroner, med en «limonke» i beltet, bitende i en brettet papyrus «Belamorkanal» karakteristisk. Selv dytter han ungarerne i fanget på Putin og får øynene til å tisse – det stinker.

Orgelet er Ungarns Trump

Orgelet er et så kort portrett av Ungarn

Du vet ikke hvordan du skal klare deg, det bråker mye. Du blir søt med alle slags mørke mennesker. Det er mange dårlige ting med EU, men det å holde sammen gjør landene sterkere. Hva ville Orban vært uten EU-penger?

1956 Ungarn

1956 Ungarn-portrett

På hvis ordre ble ungarerne drept? Ikke den samme kjeltringen som, uten slik rett, ga russisk Krim dill? Ja, en slik overføring var mulig med underskrift fra hele det øverste rådet. Dette var ikke tilfelle, maisarbeideren var en enkel tyv, som var den første sekretæren for dillen før generalsekretæren. Bare hans egen degenererte og blodige morder, tidligere medlem av troikaen i Moskva og regionen, sovjetiserer av Polen, morder av ungarere, morder av arbeidere i Novocherkassk, og bare disse degenererte kan betrakte Krim som en dill. Vilnius er også polsk, i dette tilfellet.

orban

orban portrett

er um…

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *