tre franske skiløpere drept i et snøskred

Tre franske skiløpere omkom torsdag i et snøskred i Lyngen, helt nord i Troms, opplyser landets politi mens letingen etter andre mulige ofre fortsatte.

– Legene har konstatert tre dødsfall, sier politiet i Troms fylke, kjent for nordlyset, på Twitter. De tre omkomne, i 60-årene, klarte å bli dratt ut av snøen av andre medlemmer av en gruppe de gikk på ski med, men ble erklært døde da redningshelikopteret ankom.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har akseptert informasjonskapsler og andre sporstoffer.

Klikker på » Jeg aksepterer «informasjonskapsler og andre sporstoffer vil bli deponert, og du vil kunne se innholdet (mer informasjon).

Klikker på «Jeg godtar alle informasjonskapsler»du godkjenner deponering av informasjonskapsler og andre sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsteder og applikasjoner for personlig tilpasning og annonseringsmålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å se våre retningslinjer for databeskyttelse.
Administrer valgene mineDet ble sendt ut et varsel

Ifølge flere medier ble ofrene overrasket av et snøras på Kavringtinden-massivet. Deres seks ledsagere, som var i stand til å hjelpe redningsmenn med å grave for å få likene ut av snøen, er uskadde.

Det ble sendt ut skredvarsel i regionen etter flere snøskred nylig. 30. mars ble én person drept og syv andre skadd i to snøskred i Lyngen. Og onsdag ble to andre personer overrasket av et snøskred i samme område, uten å være skadet.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *