Toulouse. Disse frittflygende fallskjermhopperne tar på seg verdenscupen

Se nyhetene mine

Toulouse er kjent for sine fallskjermjegere, men de er ikke de eneste. To Toulouse-utøvere deltar i en internasjonal konkurranse i Norge fra 22. til 26. august.

Det er VM og EM i Freefly fallskjermhoppingen gratis flydisiplin.

En første konkurranse

SMASHED PATATAS-teamet, bestående av to personer fra Toulouse, Romain Blois og Stéphan Garin og deres videograf fra Pamiers Jules Humbert, har allerede tatt av til Voss i Norge tirsdag 15. august. – De tre har totalt sett over 10.000 hopp. og dukker opp for første gang i en internasjonal konkurranse for å forsvare Frankrikes farger, forklarer Joyce, kona til en av fallskjermjegerne.

Det lille laget har allerede vunnet andreplass to ganger i Frankrike og én gang vunnet en bronsemedalje. DE idrettsutøvere på høyt nivå trene mesteparten av tiden i Pamiers.

Hvordan foregår konkurransen?

Under disse to konkurransene vil de presentere to forskjellige hopp : et frihopp som de har laget selv og som de skal utføre seks ganger, deretter et obligatorisk figurhopp, som de skal utføre to ganger.

Så snart de går ut av flyet i en høyde av 4000 m, vil de bli bedømt på 45 sekunders fall å utføre hvert hopp! Så ingen feil er mulig. «De er i full trening for øyeblikket, i boblen deres,» betror hun. Totalt skal laget utføre åtte hopp analysert av dommerteamet. «De kan potensielt tjene en plass på pallen, til tross for stresset i en internasjonal konkurranse,» smiler Joyce.

Videoer: for øyeblikket på Actu

Uansett vil opptredenen deres følges live den offisielle nettsiden, for ikke å gå glipp av noe av dette showet og for å støtte Toulouse … selv i luften.

Følg alle nyhetene fra favorittbyene og -mediene dine ved å abonnere på Mon Actu.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *