Sykkelen på TV 13. august 2022 | Hit Norge, klatre på Tour of Scandinavia!

Lørdag 13. august står to etapper av de skandinaviske etapperittene på programmet. Arctic Raye of Norway er klar for etappe tre, i Tour of Scandinavia fullfører rytterne sin femte av syv etapper. I ledertrøya forteller deg hvor og når du kan lyse opp!

Arctic Race of Norway 2022 Trinn 3 TV og rutetider

På den tredje dagen av dette Arctic Race of Norway har pelotonpuncherne muligheten til å sikte mot etappeseieren. Turen er ikke så vanskelig, men den ender på toppen av Skallstugu-toppen. Denne stigningen er 3,8 kilometer lang med en gjennomsnittlig gradient på 6,5 %. Flott for lettere typer med slag i bena.

Løperne starter sin 177 kilometer lange reise klokken 13:35, ankomst er planlagt til rundt 18:00. De Eurosport-spiller sender kurset fra kl. 13.30, kl. 14.15 kan du også slå på hovedkanalen til Eurosport.

TV og rutetider etappe 4 Tour of Scandinavia 2022

I den nest siste etappen av denne Tour of Scandinavia er det opp til klatrerne i feltet å vise hva de er i stand til. Ruten er nesten flat frem til foten av siste stigning, men da venter Norefjellet på rytterne. Denne stigningen stiger over elleve kilometer med en gjennomsnittlig gradient på seks prosent. For Marianne Vos, som allerede har klart å vinne tre etapperdette kan bli hans siste dag i ledertrøya.

Løperne drar tidlig, klokken 10.45 presis. Dessverre starter ikke direktesendingen ved starten av turen, men den starter en time senere. På hovedkanalen Eurosport kan du lyse opp ved middagstid, den Eurosport-spiller kommer fem minutter senere.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *