Sverige, Danmark og Norge «strammer inn samarbeidet». De rundt Østersjøen vet hva Russland kan gjøre | utenriksnyheter

De svenske, danske og norske forsvarsministrene varslet mandag 8. august at de kommer til å styrke sitt militære samarbeid. Knyttet til Russlands «aggressive» og «uakseptable» oppførsel i Østersjøen, sier han dr.dk.

Se videoen
Det utenlandske etterretningsbyrået avlyttet russernes samtale: Soldatene er klar over Kremls løgner. «Propagandaen jobber med oss»

Malmö. Svenske, danske og norske statsråder om tettere samarbeid: Vi vet at Russland er aggressive

Peter Hultqvist, Morten Bodskovem og Bjorn Arild Gram annonserte mandag samarbeid innen luft- og sjøpatrulje i den svenske havnen i Malmö. «Vi vet at Russland er aggressivt, og vi har sett flere brudd på luftrommet og havområdene våre siden den brutale invasjonen av Ukraina,» sa den danske forsvarsministeren Morten Bodskov, med henvisning til hendelsen 17. juni, da et russisk krigsskip kom inn i farvannet to ganger nær Bornholm. . I april gikk et russisk fly inn i dansk luftrom, og i mars de gjorde er fire russiske jagerfly.

– Vi må samarbeide tettere, dele informasjon oftere og mer direkte, vi må også prøve å fjerne hindringer for mer effektive løsninger på militære oppgaver – sa Bodskov, som siterer jyllands-posten.dkog legger til at det er å forvente at «Østersjøområdet vil være preget av høyere spenningsnivåer» enn tidligere.

For flere globale nyheter, besøk hovedsiden til Gazeta.pl

Bestill fra Moskva. De måtte drepe den ukrainske forsvarsministeren og generalsjefen

Sverige, Danmark og Norge slår seg sammen: Vi vil ikke godta Russlands brudd

Den danske forsvarsministeren understreket at å styrke samarbeidet mellom landene vil være «et veldig sterkt signal sendt til Russland». – At vi, som ligger rundt Østersjøen, ikke vil akseptere deres oppførsel og krenkelser. Nå styrker vi samarbeidet ytterligere for å forberede oss bedre på overgrep på vårt sjø- og luftterritorium, sa han.

Russerne installerte fengselsceller i etasjene i Mariupol-filharmonienMariupol. Russerne klargjør burene. De vil gjøre en «prøve»

***

Hjelp Ukraina, bli med i samlingen. Du setter inn penger på siden pcpm.org.pl/ukraina

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *