Hvem er Steven Alzate, Philip Zinckernagel og Marlon Fossey, Standards tre siste signeringer?

På den siste dagen av overgangsvinduet, Rucher kunngjorde signeringene av Marlon Fossey og Philip Zinckernagel. Denne fredagen ble Steven Alzate offisielt bekreftet etter at rekrutteringen hans ble godkjent av FIFA. Men hvem er de? Raske portretter.

Steven Alzate, nummer 8 ankom på summeren som var en av Fergal Harkins prioriteringer

Standard ønsket absolutt en nummer 8 for å fullføre overgangsvinduet og den nye sportsdirektøren for Les Rouches, Fergal Harkinnoterte navnet på Steven Alzate i sin lille notatbok, selv om det av patrick berg (Lensspiller som siden har returnert til Bodö/Glimt) hadde kanskje litt mer av sine preferanser.

Annonsert tirsdag kveld som å ha signert hos Standard, var det ikke før fredag ​​at klubben bekreftet ankomsten av sin nye forsterkning. Faktisk måtte Liège-befolkningen vente på godkjenning fra FIFA, da leieforholdet ble gjort opp i de siste minuttene av overgangsperioden.

Visningen av dette innholdet er blokkert for å respektere dine valg av informasjonskapsler. Ved å klikke på «Se innhold» godtar du informasjonskapsler. Du kan endre valgene dine når som helst ved å klikke på «Innstillinger for informasjonskapsler» nederst på siden.
Se innhold

Hvis han valgte Colombia, på grunn av sin opprinnelse, for sin sportslige nasjonalitet, har Alzate bare kjent hjemlandet England i løpet av karrieren. Han trente på Leyton Orient og spilte 12 kamper med det profesjonelle laget, og scoret et mål i forbifarten, før han i løpet av de påfølgende månedene satte kursen mot Brighton, klubben som nettopp hadde lånt ham ut til Liégeois. Etter en første sesong med reservelaget ble han leid ut til Swindon Town (engelsk D4) hvor han spilte 22 ligakamper, scoret 2 mål og gjorde 4 assist.

Etter det returnerte han til Brighton hvor han ikke spilte de første 5 duellene av sesongen før han ble etablert til alles overraskelse som venstre stempel mot Newcastle. Graham Pottersom nettopp har signert med Chelsea torsdag for å ta over Thomas Tuchel, bestemmer seg for å stole på den unge mannen som skal spille 19 kamper i denne sesongen kuttet av den lange pausen i helsekrisen. Alzate vil også skade lysken i løpet av sistnevnte og vil ikke spille noen kamp på slutten av sesongen.

3. februar 2021 scoret Steven Alzate det eneste målet i Brigthons historiske seier i Liverpool. (Foto av PHIL NOBLE/POOL/AFP via Getty Images)

Etter å ha blitt kurert, fikk han tilbake plassen i XI da sesongen 2020-21 startet før han befant seg på benken i fem kamper på rad etter en dårlig oppvisning mot West Bromwich i slutten av oktober 2020. Deretter fulgte en komplisert periode hvor han forsvant fra radaren før du husker de gode minnene til alle ved å være etablert, men fremfor alt ved å score det eneste målet til Måker i sin seier på Anfield Road mot Liverpool. Til tross for denne bragden vil han ikke ta av fra benken neste møte og deltar kun i seks dueller (inkludert 4 som startende) i de siste 16 kampene i sesongen.

I løpet av det siste regnskapsåret har Brighton-måkene hatt den beste sesongen i historien, men Steven Alzate er ikke lenger en del av planene med 404 minutters spill. Moises Caicedo, en spiller vi hadde kjent i løpet av de siste seks månedene av 2021 på Beerschot. Siden han så horisonten sin blokkert i Brighton, bestemte colombianeren seg derfor for å relansere karrieren ved bredden av Meuse. Med litt anger gitt Graham Potters avgang til Chelsea? Fremtiden vil vise oss, men Caicedo vil sikkert ha vist ham en god sesong i Pro League kunne tillate ham å spille om hovedrollene i den krevende engelske konkurransen.

Zinckernagel, den elegante danskeren som har vært en hit i Norge, har blitt forfremmet to ganger i England og ønsker å ta et steg i Sclessin

Den danske høyrekanten er ikke en ung førstemann. I en alder av 27 har han derfor allerede en del erfaring som vil være uvurderlig for den offensive animasjonen til Standard. Philip Zinckernagel fikk sin profesjonelle debut med de beskjedne formasjonene i landet hans, Köge og Helsingør. På tre sesonger der (to for den første, bare en for den andre) deltok han i 92 kamper og scoret 11 ganger. Han ble deretter ansatt av SönderjyskE hvor han oppdaget Superligaenden høyeste divisjonen i dansk fotball.

Etter en relativt beskjeden første sesong vil han fange oppmerksomheten til noen topplag i hjemlandet i løpet av den andre. I en andre angrepsrolle plantet han tre roser i løpet av de første fire dagene før han fortsatte med tre assist i løpet av de neste fem. I løpet av de siste 16 kampene i denne øvelsen vil han ikke lenger være avgjørende og vil begynne å dukke opp oftere og oftere på benken.

Det var endelig i Norge, i Bodø/Glimt, han fortsatte karrieren. Klubben har nettopp gjenvunnet den høyeste divisjonen i lokalfotballen og viser ambisjoner. Han utmerket seg ved å score spesielt mot Molde, den europeiske motstanderen til La Gantoise denne torsdagen eller mot Valerenga, en formasjon som da ble trent av en viss Ronny Deila og mot hvem han allerede hadde gitt to assists i deres første konfrontasjon for sesongen. Vi kan tenke at den nåværende treneren til Standard holdt denne prestasjonen i bakhodet da han validerte rekrutteringen hos Standard.

Omplassert på høyre flanke ved Kjetil Knutsen i Bodö/Glimt får Zinckernagel en annen dimensjon, og statistikken begynner å skyte. Seks mål og to målgivende pasninger for hans første øvelse, like mange prestasjoner og ti målgivende pasninger i den andre og til slutt den siste klekkesesongen i 2020, hvor han ristet nettene 19 ganger og leverte 24 målgivende pasninger. Vanvittige tall som involverer ham i 34 % av… 103 mål av Bodö/Glimt, de nye norske mesterne, med et svimlende snitt på 3,43 mål per kamp.

Angrepstrioen til denne Bodö/Glimt har også satt opp sitt kvarter i Belgia siden i sommer Jens Petter Hauge forsvarer fargene til La Gantoise, som Victor Boniface bosatte seg i Saint-Gilles og Zinckernagel i Liège.

Det var i Bodö/Glimt, Norge, at Philip Zinckernagel virkelig startet sin karriere. (Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images)

Men før det gikk dansken gjennom England, uunngåelig tiltrukket av slik statistikk og ivrig etter å få tak i det siste hype øyeblikket i mindre mesterskap.

Det er Watford, et lag som har koblinger til en viss Mogi Bayat, som vil få hendene på den snurrende dansken. Men Mesterskap er en vanskelig konkurranse og han sliter med å passe inn, etter å ha startet kun 9 ganger. Zinckernagel er også et offer for konkurranse fraIsmaila Sarr og må settes tilbake i aksen for å begynne å skinne siden han skal levere 5 assists. De Hornets Finn Premier Leaguemen det blir uten den danske spilleren som er på lån i Nottingham Forest.

Der, under veiledning av Steve Cooperhan tilbyr seg selv et andre opprykk på rad i Premier League deltar i 46 kamper, inkludert 35 som starter. Han scorer 7 ganger og gir 7 assists. De Røde bekrefte deres retur til eliten den 29. mai mot Huddersfield and the NottinghamShireLive ser på Philip Zinckernagel som en av «heltene» i laget.

Visningen av dette innholdet er blokkert for å respektere dine valg av informasjonskapsler. Ved å klikke på «Se innhold» godtar du informasjonskapsler. Du kan endre valgene dine når som helst ved å klikke på «Innstillinger for informasjonskapsler» nederst på siden.
Se innhold

I sommer brukte Olympiacos 2 millioner euro for å sikre tjenestene sine, men til tross for at han scoret to ganger i de innledende rundene av europacupen, ble han lånt ut til Standard. Det vil være en stor mulighet til å være en vanlig starter og bringe sin eleganse og eliminasjonskapasitet til det røde angrepet.

Mannen har også allerede bevist at han visste hvordan han skulle være avgjørende. Standard har ikke leid en spade i sekken og vil forvente et betydelig antall mål og assists fra sin danske rookie. Slik at Ronny Deila denne gangen er glad for å ha ham i sine rekker.

Marlon Fossey, den amerikanske høyresiden som er i stand til å gi avgjørende pasninger

Tirsdag kveld annonserte Standard rekruttering av Marlon Fossey. Denne kalifornianeren, som tilhørte Fulham, signerte en 3-årskontrakt og må gi energi til en høyreflanke som ikke har funnet i Gilles Dewaele den håpefulle etterfølgeren tilHugo Siquet. Han kom i tenårene til Fulham, og han vil aldri bruke trøya til Hytteboere i et offisielt møte.

Marlon Fossey, et utseende som får deg til å tenke på Axel Witsel, men californieren utvikler seg i et helt annet register. (Foto av Mike Hewitt/Getty Images)

I 2020 ble han lånt ut til Shrewsbury Town hvor han skal spille 9 kamper, inkludert 7 League One (tilsvarer D3) uten å gjøre inntrykk. I løpet av den siste sesongen spilte han først 11 kamper og ga 5 assist med Fulhams reservelag.

Han ble deretter leid ut til Bolton, en annen klubb i League One, hvor han vil vise store ting under de 15 duellene han skal delta i. Han klarte ikke å spille de siste 8 kampene for Wanderers på grunn av en revet menisk som han siden har kommet seg helt fra. Hos Bolton scoret Fossey et mål og ga 5 assist, noe som viste at han er i stand til å gi gode baller når han ble bedt om å hente overskuddet fra sin defensive posisjon. Men han spilte også en stempelrolle, noe som ikke vil være tilfelle i Standard hvor Ronny Deila snarere er en tilhenger av en 4-2-3-1.

Vil han være i stand til å integreres i dette nye systemet og spesielt i Pro League, han som bare noen gang har spilt i engelsk D3 så langt. Unionistens virvelvindtilpasning Ross Sykes som heller ikke hadde utviklet seg høyere enn League One kan gi ham håp.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *