Sverige, Danmark og Norge «strammer inn samarbeidet». De rundt Østersjøen vet hva Russland kan gjøre | utenriksnyheter

Forsvarsministre Sverige, Danmark og Norge varslet et tettere militært samarbeid mandag 8. august. Knyttet til Russlands «aggressive» og «uakseptable» oppførsel i Østersjøen, sier han dr.dk.

Se videoen
Det utenlandske etterretningsbyrået avlyttet russernes samtale: soldatene er klar over Kremls løgner. «Propagandaen jobber med oss»

Malmö. Svenske, danske og norske statsråder om tettere samarbeid: Vi vet at Russland er aggressive

Peter Hultqvist, Morten Bodskovem og Bjorn Arild Gram annonserte mandag samarbeid innen luft- og sjøpatruljer i den svenske havnen i Malmö. – Vi vet det Russland han er aggressiv og har blitt brutalt invadert av Ukrainavi har sett flere krenkelser av våre luftrom og havområder, sa den danske forsvarsminister Morten Bodskov med henvisning til hendelsen 17. juni, da et russisk krigsskip kom to ganger inn i farvannet utenfor Bornholm. I april, russeren flyet dansk krenket luftromog i mars gjorde fire russiske jagerfly.

– Vi må samarbeide tettere, dele informasjon oftere og mer direkte, vi må også prøve å fjerne hindringer for mer effektive løsninger på militære oppgaver – sa Bodskov, som siterer jyllands-posten.dkog legger til at det er å forvente at «Østersjøområdet vil være preget av høyere spenningsnivåer» enn tidligere.

For flere globale nyheter, besøk hovedsiden til Gazeta.pl

Bestill fra Moskva. De skulle drepe den ukrainske forsvarsministeren og generalsjefen

Sverige, Danmark og Norge slår seg sammen: Vi vil ikke godta Russlands brudd

Forsvarsminister Danmark Han understreket at styrking av samarbeidet mellom landene vil være «et veldig sterkt signal for Russland». – At vi, som ligger rundt Østersjøen, ikke vil akseptere deres oppførsel og krenkelser. Nå styrker vi samarbeidet ytterligere for å forberede oss bedre på overgrep på vårt sjø- og luftterritorium, sa han.

Russerne installerte fengselsceller i etasjene i Mariupol-filharmonienMariupol. Russerne klargjør burene. De ønsker å prøve

***

Hjelp Ukraina, bli med i samlingen. Du setter inn penger på siden pcpm.org.pl/ukraina

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *