Star Cup-mål: å oppdage Sha, midtpunktet i BDS Valkyries

Foto: Team BDS

Den kvinnelige scenen vokser mer og mer i League of Legends. I år lanserte mange fransktalende strukturer sine lag og for den første utgaven av Stjernecupen, fant vi store navn som Team Vitality, Team GO, Solary og Team BDS. Frankrike har ingen mangel på talent, enten det er spillere.

For å planlegge mot den store finalen i konkurransen, som finner sted 31. oktober på PGW, satte vi ut for å oppdage ShaBDS Valkyries spiller og student på siden.

Shas intervju

Hei Sha! Til å begynne med, hvordan vil du presentere deg selv? Jeg så at du hadde flere yrker…

Sha: Jeg er en BDS-spiller og streamer fra tid til annen. Ellers går jeg første året på en STAPS DISC mastergrad (sport og kultur integrering utvikling). Jeg har studier som lar meg ha tid til å investere i et lag ved siden av, men det er fortsatt slitsomt ja. Jeg håper å kunne leve av lidenskapen min, fra LoL, etter studiene.

Hvor lenge har du spilt spillet? Hva var din motivasjon for å delta i konkurransen?

Jeg har spilt siden slutten av sesong 7, og jeg begynte å konkurrere i sesong 11. Jeg har alltid vært tiltrukket av konkurranse, så så snart jeg følte meg klar hoppet jeg inn, med mål om å bli bedre og prestere.

Uten å avsløre for mye om strategien din før finalen, hvordan ville du definert spillestilen din i midlane? Mer utilitaristisk som Karma, leiemorder som LeBlanc eller grunnleggende kontrollmage som Orianna?

Ganske gammel grunnkontroll som Orianna

Hva om du noen gang måtte bli en OTP for resten av livet?

Jeg tror jeg ville vært OTP Cassio, han er mesteren jeg har det mest moro med.

Hvordan gikk rekrutteringen hos Team BDS, spesielt fra SeaPandas-kollektivet?

Rekruttering hos BDS gikk gjennom Evalunna som allerede var innholdsskaper for strukturen. BDS stolte på at han skulle lage et damelag.

Lederskap eller kapteinsnivå, er det en på laget? Er det Evalunna da hun opprettet forbindelsen med BDS eller noen andre?

Ja, Eva har et visst lederskap i teamet vårt, på grunn av koblingen til BDS, men også fordi hun er laget for det.

Er Stjernecupen et viktig mål for laget i år? Har du gjennomført spesifikk opplæring eller forberedelse?

Ja, Stjernecupen er et viktig mål, det er årets siste konkurranse, vi ønsker å ende i en topp 1. Når det gjelder trening, scrimer vi og vi forberedte utkastene og gameplayet på forhånd avhengig av lagene vi var på. kommer til å møte.

Når det gjelder scrim, kan du fortelle meg, uten å nødvendigvis oppgi et navn, hvilken type partner du har?

Vi spiller bare blandede lag, ganske bra nivå, men jeg har ikke de spesifikke ligaene i tankene.

2-0 mot Happy Happy Happy og 2-0 mot Solary Academy… sikter det også mot 2-0 i finalen? Hvordan vurderer du nivået til GO Aurora sammenlignet med disse to lagene?

Vi vil gi alt for 2-0 mot GO. Det kan være mer komplisert fordi personlig synes jeg at GO er over lagene vi møtte.

Hva blir nøkkelen til finalen for deg?

Nøkkelen vil være å spille spillet vårt og sammen, å kommunisere og lytte til hverandre.

Å spille en finale, i fysikk, med et publikum, på PGW, legger det litt press? Generelt, er du stresset eller mer avslappet når du konkurrerer?

Jeg gleder meg veldig til å spille på PGW med et publikum. Vi har allerede spilt fysikk med BDS for Equal Esport Cup, og overraskende nok var jeg ganske chill.

Du ser hvordan kampen din på MID mot Lilyane. Er hun en spiller du kjenner litt?

Jeg har møtt Lyliane ganske mye i konkurranse og jeg synes hun er en solid spiller. Jeg gleder meg til å møte ham, og jeg er ganske selvsikker.

PATHFINDERS, Equal Esport Cup, Coupe des Étoiles… Føler du at kvinnescenen er i utvikling for øyeblikket?

Ja, kvinnescenen blomstrer og det er flott. Jeg håper dette vil følge med en offisiell Riot-liga.

Hvis du må argumentere for å overbevise samfunnet om at laget ditt vil vinne finalen?

Laget vårt er klart for finalen, vi skal gi alt vi har.

Shas karriere i korte trekk

Vi finner spor etter Manon «Sha» Legaignoux i konkurranse fra 2021. På den tiden spilte hun for French Fries sammen med spillere som Salty Viky, Kasane eller Chubby Daddy… alle tre spiller i dag for French Bees, kvinnelaget til Team Vitality.

I 2022, Sha prøver den internasjonale erfaringen. Hun representerer det britiske laget Resolve hvor hun spesielt har muligheten til å spille med internasjonale spillere (Norge, Litauen).

Den er inne 2023 at alt går fort. Hun begynner året med å spille i et spillerkollektiv, den SeaPandas. Han konkurrerer spesielt i 3 etapper av MasterCard Nexus Tour, en blandet krets. Laget får erfaring og seire (7) og fanger oppmerksomheten til Team BDS som lanserer kvinnelagsprosjektet BDS Valkyries den 28. juli.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *