Som en verdenskjent norsk DJ bygger han sømløst forretningsimperiet sitt

Ifølge Creeden er PTC som en strategisk partner som bringer Kygo musikk, merkevare, fans og investorer sammen. «Vi er et strategisk fond så vel som et slags kjendisfond. Vi har utviklet et nettverk av flotte mennesker som hjelper oss med ulike transaksjoner. Vi har også en bred base av strategiske partnere, inkludert noen av de mest innflytelsesrike forretningsfolkene i verden, sa Creeden.

Interessant nok driver Shears bror, Brett Shear, et kryptovalutafond på 25 millioner dollar, som for tiden opplever betydelige problemer gitt den vanskelige situasjonen i kryptovalutamarkedet.

Kygo-teamet har satt seg storslåtte mål: Åpne restauranter i Miami, hoteller i Norge, nattklubber i Spania, og kanskje til og med starte eget flyselskap. Foreløpig er dette bare rykter.

«I løpet av det siste tiåret har mange suksessrike musikkartister skapt helt nye merkevarer, men jeg kan ikke huske noen som har vært i stand til å følge målet hans om å skape et integrert forretningsøkosystem trofast,» sier ekspert Larry Miller. . Han legger til at det finnes et godt eksempel i næringslivet – musikeren Rihanna skapte merket sitt «Fenty Beauty», som er verdt tre milliarder dollar.

Det er imidlertid ikke lett å skape et forretningsøkosystem. For tiden har Kygo milliarder av dollar i hendene. Han elsker å lage musikk som millioner av mennesker elsker, men han elsker ikke berømmelse. Et stort navn spiller imidlertid en viktig rolle i enhver virksomhet. Tidlig på reisen ønsket Kygo at musikken hans skulle bli berømt, men han innså snart at han som person også måtte akseptere berømmelse.

Kygo er overbevist om at Shire er hoveddriveren for PTC:

«Han har alltid hatt et bredt syn på ting. Men ingenting kan skje uten mitt samtykke. Jeg synes kunstneren alltid skal ha det siste ordet,» sier Kygo.

Han håper at PTC blir et selvgående selskap som ikke vil være avhengig av opinionen. Selv om festivalvirksomheten er en viktig del av DJ-en og entreprenørens liv, glemmer han ikke at skapelsen hans fortsatt er det viktigste: «Jeg bryr meg bare om én ting – bare sporet jeg skapte enten bra eller ikke. Jeg har alltid vært en musiker,» sa DJen.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *