Slot appellerer til Feyenoord-supportere

Trener Arne Slot sa på pressekonferansen at han håper på støtte fra Het Legioen. Feyenoord møter Fortuna Sittard på De Kuip lørdag kveld, og det blir ingen lett kamp. Treneren er uenig i lydene om at Feyenoord ligger an til å bli vintermestere gitt den relativt enkle timeplanen frem til vinterpausen.

«Det er ikke et tema i min bevissthet, men hvis det var et tema i bandet, er det veldig smart å ikke snakke om det i mitt miljø,» sier Slot. «Jeg håper ikke spillerne våre tenker slik, og spesielt fansen vår ikke tenker slik, for dette laget trenger virkelig publikum til bestemte tider i kampen. Jeg håper folkene som kommer til De Kuip i morgen vil støtte ham. fullt ut fordi dette laget trenger denne støtten for å vinne kamper.

Spor beskytter mot underdrivelse. »Vi viste hjemme mot SC Heerenveen at vi ikke kunne vinne. Vi har spilt kamper hvor vi ikke har klart å lenke sjansene. Det er ennå ikke en spiller på dette laget som slår tre og skyter ballen. Vi må jobbe veldig hardt for det, og vi må gjøre mye bra for å vinne en kamp. En av tingene vi ikke kan gjøre selv, men kan hjelpe oss selv, er at allmennheten står bak det.»

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *