Sergey Zverevs virksomhet er konkurs: Jeg kan ikke jobbe som bussjåfør eller konduktør

«Alle skjønnhetssalongene jeg eide er stengt. Husleien er veldig dyr i Moskva. Å starte en virksomhet i hovedstaden krever mye penger. Foreløpig er det bokstavelig talt uvirkelig å operere i Russlands hovedstad. Så vidt jeg kjenner til mine kolleger, alle har for tiden en nesten identisk situasjon. Det er det samme for designere. Mange har stengte salonger og syr hjemme. Når jeg ser dem, forstår jeg at det ikke er nødvendig å åpne noe nytt. Mange av kundene mine har reist til utlandet, men resten tenker ikke på frisyrer for øyeblikket,» sier Zverev.

Sergey har ikke tenkt å prøve nye yrker, han håper at situasjonen i Russland snart vil normalisere seg og alt vil gå tilbake til den gamle måten.

«Jeg kan ikke jobbe som bussjåfør eller konduktør, jeg har ikke de ferdighetene,» sier Zverev bestemt og konstaterer at alle har sin plass i livet.

En minsteinntekt for kjendiser er gitt av konserter, som noen ganger fortsatt er tilgjengelige, men ikke så mye som før sanksjonene.

«I tillegg til alt, driver jeg med økologi, jeg forsvarer Baikal, vårbranner har startet der. Det er ikke bare skadelig for økologien, men også for dyrene. Jeg forteller alle verden at de ikke skal brenne en tømmerstokk, men ingen lytter til meg , da brenner hele skogen i stedet for gress. I nær fremtid vil jeg dra til Baikal og kontrollere situasjonen med mine egne øyne, «sier Sergei resolutt.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *