Scandinavija.today-portalen leter etter venner! – Skandinavisk nyhetsportal

«Skandinavija.today»-portalen, rettet mot skandinaviske litauere og alle interesserte i aktuelle hendelser fra skandinaviske land, utvider sine aktiviteter og gir gjensidig fordelaktige samarbeidsmuligheter.

Hovedmålene med «Skandinavija.today»-portalen er å informere landsmenn som bor i de skandinaviske landene om aktuelle hendelser i disse landene, for å gi informasjon som hjelper til med å bosette seg og leve med suksess her: både for arbeid eller studier, og for å hvile . Vi ønsker også å gi nødvendig informasjon til de som skal flytte til skandinaviske land eller omvendt – som planlegger å returnere til Litauen. Vi glemmer selvfølgelig ikke de som bare vurderer et opphold i de skandinaviske landene.

Selvfølgelig, for å lykkes med å implementere disse målene, er involvering ikke bare av portalen, men også av leserne selv veldig viktig. På denne måten ville vi ikke bare blitt en portal, men også en plattform som hjelper til med å oppdage hverandre effektivt.

Derfor tilbyr vi våre lesere et vinn-vinn-samarbeid. Å publisere virksomheten din eller produktene eller tjenestene du tilbyr vil ikke bare hjelpe oss med å overleve og fortsette arbeidet vårt, men også forbedre det betydelig og være enda mer nyttig for leserne våre.

Skandinavija.today tilbyr brede annonseringsmuligheter til ekstremt gunstige priser. Vi er en pålitelig partner som kan hjelpe med å nå tusenvis av litauere og levere reelle fordeler. Portalpartnere er også klare til å hjelpe til med formidling, slik at vi kan tilby en rekke annonseringsmuligheter – fra en artikkel som beskriver aktivitetene dine til bannerannonser eller noen relevante rabatter og andre annonseringsalternativer. I tillegg er engangs- og langsiktige samarbeidsmuligheter tilgjengelig – alt avhenger av dine behov.

Derfor inviterer vi deg til å kontakte oss og diskutere de mest fordelaktige alternativene. Ikke nøl med å søke selv om annonsebudsjettet ditt er beskjedent, samt om du ikke har funnet tjenesten som passer deg. Foreslå alle alternativene – vi diskuterer og finner noe som vil fungere for alle!

Vi venter på din melding eller ring:

[email protected]

FB Scandinavia.i dag

+370 699 23166

Likte du? Ta deg tid til å støtte Inga Kazakevičiūtė på Patreon!

Scandinavija.today-portalen leter etter venner!

sfgdfg

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *