Russiske forskere er invitert til å lage et biologisk våpen mot angelsakserne

Slik kommenterte han utgivelsen av den kremlvennlige kanalen «Telegram» «Mash», der det hevdes at USA vil sette opp et biologisk laboratorium i Norsk Arktis – Bjørnøya, noen timer fra Murmansk-navigasjonen.

«De studerer spesielt genpoolen til hver nasjon og kommer til å bruke våpenet som vil ødelegge den nasjonen til genpoolen. De må angripe angelsakserne – de er hovedfienden. (..) Og de burde vite at gutta, Gud forby, dere ikke vil få et mindre svar tilbake», tilbyr Gurulevs.

Han hevder også at Russland forbereder et forsvar mot biologiske våpen, for eksempel ved å «bygge og oppgradere storskala mottiltaksstasjoner», men at man ikke bare må forsvare seg, men også være klar til å angripe – «å løpe foran lokomotiv». Tidligere har Gurulev også bedt om et forebyggende atomangrep mot NATO-land.

I fjor sa den russiske presidentens visefullmektig for anliggender i Fjernøsten, Grigory Kuranov, at angelsakserne ønsket å halvere Russlands befolkning fra 100 millioner til 50 millioner ved hjelp av «infertilitetsviruset». Det vil være nok til utvinning av mineraler og arbeid i skadelig produksjon, men alle fordelene vil bli mottatt av de utvalgte 200 millioner av den «gyldne milliarden» av bevart menneskeheten som helhet.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *