Registrering av deltakere til «Business Night 2022» har startet – ZZ.lv

Registrering av deltakere i den 30 timer lange utfordringen – hackathon for ungdomsentreprenørskap og kreativitet «Business Night 2022», som finner sted fra 29. til 30. april på Jelgava tekniske skole, opplyser PR-avdelingen i Jelgava kommune.

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen.

Arrangørene av næringskvelden opplyser at du kan melde deg på hackathon fra klokken 10.00 til 12.00. elever på 1. til 4. trinn på fagskolene. studentene på kurset er ikke bare fra Jelgava, men denne gangen fra hele Zemgale. Dette er en flott mulighet for unge mennesker som ønsker å lære om forretningsmodellering, prototyping, forbedre sine presentasjonsevner og høre historiene til unge gründere. «Vil du utfordre deg selv til å skape en ny forretningsidé og utvikle ferdighetene som trengs for entreprenørskap – søk og utfordre deg selv,» sa arrangørene.

Seks interessante foredragsholdere, mer enn 10 erfarne mentorer og spesialister fra ulike felt vil hjelpe unge mennesker under næringskvelden.

Det er gratis å delta på dette arrangementet og du kan søke frem til 16. april ved å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet HER.

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen.

Business Night er et hackathon for videregående elever og studenter fra profesjonelle institusjoner i Zemgale-regionen, som ved å jobbe med nye forretningsideer utvikler ferdigheter til å ta initiativ, planlegge strategisk, løse problemer og ta beslutninger i løpet av 30 timer.

Ved spørsmål, vennligst kontakt arrangørens representant, Daiga Bukonti, på telefon 28783500 eller på e-post på [email protected].

«Business Night 2022» er organisert av Jānis Biseniekas Foundation i samarbeid med Zemgale Planning Region. Dette prosjektet gjennomføres med økonomisk støtte fra tilskudd fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og Norge, samt midler fra premiefondet og gjennomføringen av arrangementet, der Jelgava-entreprenører vil delta.

Foto: annonse

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *