Rami-Mexès bak, Benzema foran i Norge?


Philippe Mexès og Adil Rami, som mandag stilte opp side om side i midtforsvaret under den første treningsøkten til Laurent Blancs franske lag, kan i likhet med Karim Benzema være startende onsdag under vennskapskampen i Norge.

Under kampen som avsluttet den første økten til den nye treneren Laurent Blanc på Clairefontaine, spilte de tre spillerne i bib-laget, derfor det for de sannsynlige startende.

Keeper Ruffier, backene Fanni og Cissokho, og midtbanespilleren L. Diarra kan også starte.

I første omgang så Blanc ut til å bevege seg mot 4-4-2, med Benzema-Hoarau-duoen foran, mens i andre spilte laget mer i en 4-2-3-1, med Nasri som erstattet parisieren. spiss for å plassere seg bak Madrid-spilleren.

Trémoulinas, som hadde spilt dagen før i Montpellier med Bordeaux, var fornøyd med å jogge og ta vare på seg selv. Karim Benzema og Lassana Diarra, som fortsatt er i restitusjonsfasen med Real, startet økten hver for seg med ham og ble deretter med i resten av gruppen som under ledelse av assistent Jean-Louis Gasset tidligere hadde jobbet med bevegelse og pasninger.

Tro mot sine Bordeaux-vaner fulgte den nye treneren økten ledet av sin assistent eksternt, mens den tidligere Frankrike-målvakten Fabien Barthez var til stede for å passe på keeperne Ruffier og Douchez (noe han allerede gjorde med Raymond Domenech).

Ved starten av økten, i fraværet av de 23 spillerne fra verdensmesterskapet i 2010 som Blanc ikke ønsket å beholde på grunn av streiken deres etter ekskluderingen av Anelka, ble det lagt vekt på behovet for å avdekke, med de 22 spillerne ringte opp og ble bedt om å «kalle hverandre ved fornavn».

På slutten av økten fikk Jérémy Menez og midtbanespiller Charles N’Zogbia noen ekstra minutter for å få litt liv.

De to sannsynlige lagene stilte til trening mandag:

. Ruffier – Fanni, Rami, Mexès, Cissokho – Ben Arfa, L. Diarra, Mvila, Menez – Hoarau, Benzema

. Ruffier – Fanni, Rami, Mexes, Cissokho – L. Diarra, Cabaye – Ben Arfa, Nasri, Menez – Benzema

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *