Pluss sjekker gebyrene. Endringer fra juli

Plus annonserte en reduksjon i beløpet for tilleggsavgifter som belastes under Fair Roaming Policy i EU, Norge, Island og Liechtenstein. De nye satsene trer i kraft 1. juli 2022.

I forbindelse med ikrafttredelsen av Europaparlamentets og rådets forordning (EU) 2022/612 av 6. april 2022 om roaming på offentlige mobilkommunikasjonsnettverk i Unionen, inkludert den resulterende endringen i grossisttariffer for roaming i EU Union EU, Norge, Island og Liechtenstein, fra 1. juli 2022 Pluss vil gjelde reviderte vilkår for levering av roamingtjenester i EU.

Se: Roaming EU – 1. juli trer den nye forordningen i kraft

Se: Operatører fra EU og Ukraina har kommet til enighet om roaming og internasjonale samtaler

Endringene består av:

 • redusere beløpet for tilleggsgebyrer som belastes under Fair Use Roaming Policy i EU, Norge, Island og Liechtenstein for:

  • taleanrop utført – opptil 1,24 PLN i 10 minutterdu
  • taleanrop besvart – opptil 0,31 PLN i 10 minutter,
  • SMS sendt – opp til PLN 0,02,
  • MMS sendt – opptil 0,11 PLN for 10 meldinger,
  • Data overføring – opptil 11,59 PLN for 1 GB,

 • redusere mengden tilleggsgebyrer for dataoverføring etter overskridelse av dataroaminggrenser for dataroamingbruk i EU, Norge, Island og Liechtenstein opptil PLN 11,59 for hver GB Data overføring,
 • øke DATA-roaming-grensene for bruk av dataroaming i EU, Norge, Island og Liechtenstein (i samsvar med tabellene i vedlagte dokumenter),
 • legge til tjenesten Blokkering av overjordiske nettverk,
 • legg til informasjonen som er gitt for følgende grense på 250 PLN med mva som en del av «Begrens DATA-roaming» og «Begrens DATA-roaming for kunder til forhåndsbetalt rate».

Endringene gjelder tariffer og regelverk for roamingkampanjer, den europeiske etterbetalte tariffen og den europeiske etterbetalte tariffen 2, den europeiske blandingstariffen, den europeiske blandingstariffen 2 og regelverket for «Limiter DATA in roaming» og « Limit DATA in roaming» for kunder til forhåndsbetalt tariff.» Omfanget og innholdet av endringene som er innført i et gitt dokument er markert med farger i vedlagte dokumenter.

Hvis endringene ovenfor ikke aksepteres, har du rett til å si opp kontrakten for levering av teletjenester. Erklæringen om å trekke seg fra kontrakten må sendes inn før 1. juli 2022.


Siden endringene er et direkte resultat av endringer i loven, redusere prisene på telekommunikasjonstjenester eller legge til en ny tjeneste, i tilfelle utøvelse av retten til å si opp kontrakten før utløpet av perioden den ble inngått for, Polkomtel Sp z oo skal ha rett til å kreve en kontraktsmessig bot / refusjon av lettelse gitt, hvis det er foreskrevet i kontrakten, i beløpet og under betingelsene spesifisert i denne kontrakten.

– informerer Mer i annonsen

Dokumenter som gjenspeiler endringene du har gjort


Flere internettprislister
Pluss abonnementspriser
Pluss MIX-prislister
Pluss prislister for bedrifter
Roaming-tariffer
B2B prislister
B2B-tariffer – gamle tariffer
B2B roaming-tariffer – gamle tariffer
Se: Pluss at det feide bort! Gir deg 1500 GB å bruke i årevis

Se: More gir iPhones. Det er bare ett men


Bildekilde: Robson90 / Shutterstock.com

Tekstkilde: Mer

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *