«Personlighet i virksomheten»: administrerende direktør i gruppen av selskaper «Moller Auto» i de baltiske landene, Izīda Gerkena

Hver søndag byr «Delfi Bizness» på en kort prat med en av næringslivets representanter om aktuelle hendelser, veien til suksess, fremtidsplaner og livserfaringer. Izīda Gerkena har jobbet i «Moller Auto», som driver med salg av biler, siden 2012 og har i dag stillingen som administrerende direktør for «Moller Auto»-gruppen av selskaper i de baltiske landene.

«Møller Auto» representerer bilmerkene «Volkswagen» og «Audi» i Latvia.

Du kan finne andre «Business Personality»-konferanser her.

«Jeg er overbevist om at grunnlaget for suksess er arbeid. Hvis du ønsker å oppnå noe i livet, så er du klar til å jobbe mye og hardt. Jeg tror ikke på lett suksess og høye slagord. Hvis du har tid til å snakke en mye og bredt, da har du sannsynligvis ikke tid til det, sier Izīda Gerken.

Hun innrømmer at det for tiden er mye ukjent i bransjen hun jobber i, og til høsten vil det være enda flere spørsmål enn svar, så du må være forberedt på ulike scenarier.

Si det viktigste om deg selv som person i det latviske forretningsmiljøet.

Det faktum at jeg har utviklet min karriere i bilindustrien de siste ti årene er mer en tilfeldighet enn en regularitet. Min lidenskap er logistikk, der jeg først bygget min karriere.

For ti år siden ble jeg oppsøkt av selskapet «Møller Auto», som tilbød seg å starte på nytt og modernisere det. Interne prosesser, arbeidsstil og til dels også teamet måtte endres. Synet mitt har vokst.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *