Orlen opprørte polakkene over boikotten. Det var nok for 30 øre

Orlen Vitay har blitt den mest populære applikasjonen i den polske versjonen av Play Store. Dette er på grunn av drivstoffkampanjen, som lar deg spare 30 brutto per liter.

Vi kjenner alle dagens drivstoffpriser i Polen. Pluss at PLN 8 ikke er den mytiske skapningen vi burde være redde for. Denne skapningen står allerede foran oss og sluker lommeboken og bankkontoene våre. I denne situasjonen er den enorme populariteten til applikasjonen ikke overraskende Orlen Vitaysom gir oss en reduksjon på 0,30 PLN per liter drivstoff.

Orlen Vitay – rabatt på drivstoff

Orlen Vitay-appen er for øyeblikket den mest nedlastede appen blant polske smarttelefonbrukere. Dette gjelder både Android og Apple iOS. På disse to plattformene inntar applikasjonen allerede førsteplassen i popularitetsrangeringen.

Orlen Vitay Google Play Store-appen

Kampanjen, der vi får en rabatt på 0,30 PLN på hver liter drivstoff, er tilgjengelig for alle deltakere i lojalitetsprogrammet, derav behovet for å installere applikasjonen og opprette en konto. Rabatten gjelder fra 27. juni og varer ut sommerferien.

Det er imidlertid noen begrensninger, og disse er veldig stive. På en måned kan vi maksimalt spare 150 liter, noe som gir en reduksjon på 45 PLN. I tillegg kan det være maks tre påfyllinger på 50 liter hver, så du vil fortsatt måtte bruke mye penger på å fylle tanken helt. Dette, samt tekniske problemer, avskrekker tilsynelatende ikke polakker som hoppet på Orlen-appen.

Se: Angrep på polske penger. Orlen-kunder i søkelyset

Bildekilde: Orso / Shutterstock.com

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *