Offisiell: Feyenoord leier Bjørkan med opsjon på kjøp

Feyenoord gikk slag i slag med Fredrik André Bjørkan. Den 24 år gamle venstrebacken ble offisielt presentert av klubben mandag. Bjørkan kommer fra Hertha BSC på leiebasis, hvor Feyenoord har muligheten til å overta ham – angivelig for rundt tre millioner euro. Bjørkan skal spille med nummer 5.

«Før jeg ankom snakket jeg med Marcus Pedersen og Fredrik Aursnes fra Feyenoord og de hadde ikke annet enn varme og positive historier om klubben, stadion og fansen,» sa nysigneringen. «Den gode stemningen var til å ta og føle på forrige lørdag, og jeg håper å oppleve det snart på banen. Jeg føler meg klar til å spille og bidra til dette laget.

Bjørkan var også avbildet på Feyenoord tidligere, da han fortsatt spilte for Bodø/Glimt. Han bestemte seg imidlertid i januar dette kalenderåret for å bytte den norske klubben ut med Hertha BSC. Der gikk han bare til aksjon ti ganger og han kunne gå etter seks måneder. Bodø/Glimt skal også ha forsøkt å få ham tilbake, men Feyenoord handlet raskt forrige helg.

Med Bjørkans ankomst er venstrebackposisjonen hos Feyenoord nå godt besatt. Nordmannen må avgjøre sammen med Marcos López hvem som blir førstevalget, mens Dávid Hancko kan konsentrere seg om sin sentrale posisjon. Quilindschy Hartman kom også nylig på venstreback, men ifølge trener Arne Slot er han ikke spilleklar 90 minutter ennå.

=https://twitter.com/fr12nl/status/1564296999301791750″ data-service=»twitter»>

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *