Ny mote i Paris: økonomi er viktigere enn eleganse

Nei

Blodposen har bare en ende, muldyr dukker opp, det vil si de som ikke lenger kan få avkom. Men de egner seg for tungt arbeid. Her for uinnvidde, om noe. Etter innavl, ikke noe mer – bare en defekt. Se hva som skjedde med etterkommerne av mer kjente påtalemyndigheter, dommere, professorer, politikere, embetsmenn – defekt, mental retardasjon, patologi… genetisk dumpingplass. Du trenger bare å gå til en genetiker, få et sertifikat og få et sertifikat, der det står svart på hvitt – du er genetisk søppel, alle dine etterkommere vil være degenererte. Det er sannheten. På det meste kunne han bare bli en milium eller leitaite på scenen, som ville bli ledd av som trente dyr som kommer ut med en defekt, for eksempel et dyrehår på ryggen, eller en mann som har store bryster, men ingen hann. . kjønnsorganer, bare hull, og ikke noe mer. Ikke bli fornærmet. Det er på tide å åpne øynene.

Rim

Et portrett som rimer

Blant annet forbedrer innavl rasen. Til en som bor for Frankrike.

startet og ble ikke ferdig

startet og fullførte ikke portrettet

All denne «sparsommelige» moten startet med krigen i Ukraina og Zelensky, ikke et motehus. I de første dagene av krigen begynte Zelenskis å kle seg i treningsklær, der det er praktisk å kommunisere med folk, sovne ved bordet, ta en rask dusj eller løpe for å gjemme seg. Macron prøvde å kopiere Zelensky, men ble flau og vendte tilbake til dresser. Jeg burde kanskje si at vi ikke skal snakke om nøysomhet, men om praktisk og bekvemmelighet.

for en skam det burde være, skrekk

så synd det burde være, et forferdelig portrett

Og politikerne vil ikke kutte oppblåste lønn etter gjensidig avtale? På grunn av krigen i Ukraina øker vårt folk i Shimonka allerede lønningene sine, til og med med 4000 euro.

dekodet undertekst

dekodet undertekstportrett

Hovedstaden vår bygde et stadion i 30 år, så rev det ned og bygde det opp igjen, og rev det ned og gjenoppbygget det på grunn av krigen i Ukraina.

:DD

:Portrett av DDD

Og i reglene for god smak lover ikke verdens herskere å inkludere dumping av vaksiner i bøtter – på grunn av krigen i Ukraina? Det brukes tross alt milliarder på vaksiner – på grunn av krigen i Ukraina. Fordi krigen i Ukraina øker volumet av produksjon og kjøp av våpen og mater produsentene av våpen, koster det milliarder, det var den andre virksomheten etter narkotika, nå er den den første, fordi krigen i Ukraina.

demonstrasjoner i Europa

profil av protestene i Europa

Jeg forsto emnet for artikkelen bare fra kommentarene, jeg trodde at det igjen ville handle om å spare strøm, jeg leste dem ikke lenger. Gå inn på YouTube og se hvordan folk i Europa som er tvunget til å «redde» reagerer, når alt dette kaoset i verden kun er takket være hegemonenes svindel.

Det er fransk

Et portrett av franskmennene

Jeg er lei for deg. Noe skadet. I skogene i Boulogne arrangerte du en argentinsk lettvektstransbokser og prøvde å ikke betale? Du så heller ikke noe fransk eller noe.

Franskmennene har ikke lenger normale kvinner

Franskmennene har ikke lenger portretter av normale kvinner

Etter mer enn 70 år med blanding av raser og folkeslag, var alt som var igjen svarte, midjeløse, brystløse engangskaniner. Hoftene er smale, de kan ikke føde, de er usunne, de dør raskt. Det er dette franskmennene sparer. Se den blonde stangen minst én gang ut av øyekroken. De hadde ikke flere kvinner, bare kaniner av thailandsk type som du kjørte rundt og kastet.

Det og hva

Et portrett av slikt

Makronienas barn er på samme alder som mannen hennes. Hun har barnebarn fra før. Og franskmennene blir bare mørkere etter å ha sett dem på kino.

Hvem likte ikke facebook

Hvem likte ikke facebook-portrett

Det er klart at konsentrasjonsleirene. 😀

Anonym

Anonymt portrett

Disse gamle menneskene {photo} vil egentlig ikke vise eleganse, og dessuten er de alltid kaldere enn de unge. Det er bra at Makron ikke er gammel. Og folket vårt vet ikke hva eleganse er i det hele tatt.

Ha ha

Ja, et portrett

Det er bedre å gå tilbake til steinalderen for å spare penger.

det er en underdrivelse

et portrett for å si det mildt

og et ekkelt innlegg på en facebook, en hane ble fornærmet over at han ikke kunne fornærme en annen med en hane, han følte han var mer lik enn lik. og denne sensuren av meninger i artikkelen er det han trenger. Jeg tåler ikke slike rykter

gjør gjør

fas fas portrett

redde sauer, spar så regjeringen ikke kan holde igjen

Denne øko-moten

Dette øko moteportrettet

Snu, hvorfor? Sparing fører til resesjon, du kjøper mindre, noen tjener mindre. Noen kjøper noe mindre, mindre arbeid, mindre penger, mindre fortjeneste… se hvordan USA forbruker alt, den gjennomsnittlige amerikaneren kaster omtrent 220 kg plast per år, dobbelt så mye som Europa, gjennomsnittsamerikaneren forbruker dobbelt så mye av det som Europa, og for et rikt land det er

Og hva?

Og hva?  portrett

I mellomtiden, mens franskmannen er kledd i grått og huker seg for å redde, vil alle de store polakkene, anerkjent som de vakreste i verden, samles av de elegante og galaktiske araberne. Og for franskmennene vil det være nok for mindreårige ludder fra Ukraina å bevege seg etter gjentatt bruk av en sigarett. Og de vil fortsette å spare. Det er allerede vanlige kvinner nesten 45 år gamle, som franskmennene, det er bare så små rumper, uten de typiske kvinnefigurene, utmagrede og ute av stand til å føde barn – på grunn av avl med asiater og andre, er de degenererte og har flere avkom. Vel, behold det. Frankrike uten perspektiv. Mens du venter på Internationalen og etter nesten 70 år med innavl, la de gamle makaroniene bli til aper, eller den andre halvdelen av presidenten deres. Hun har ikke født barn, og hun ser heller ikke ut som en kvinne. En stakkars gammel kvinne med visne skjeve ben, passet franskmenns president som bestemødre på grunn av aldersforskjellen. Hva skjer med diktatet til globale moter, franskmennene kan bare gjemme seg i buskene.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *