Norske medier: Fra 2024 skal Volkswagen kun selge elbiler

I 2021 utgjorde elbiler opptil 64,5 %. totalt salg i Norge. Dette er et resultat som de fleste europeiske land bare kan drømme om. Ikke bare Tesla, men også Volkswagen-konsernet, som gjør det bedre og bedre på det norske markedet, har i stor grad bidratt til utviklingen av dette resultatet.

Kraftverk representerer allerede 2/3 av det norske markedet. 2021 viste seg å være et bannerår

Norge er et paradis for elbilbrukere, noe som gjenspeiles i salgsresultatene. Flere rekorder ble satt i 2021. Biler…

I første halvdel av 2022 tok VW ID.4 og Škoda Enyaq henholdsvis andre og tredje plass på listen over de mest populære nye bilene i Norge. I tillegg til ID.4 er ID.3 også veldig populært, fordi det lenge har vært en leder. Den nylige premieren på & hairsp; – & hårsp; ID.5 og ID.Buzz – utsolgt på slutten av året, før debuten, vekker også stor interesse.

Elektrikeres dominerende rolle i Volkswagens norske utvalg er hevet over tvil. Ikke rart at bilprodusenten bestemte seg for å begrense tilbudet til kun elektriske modeller – & hårsp; som rapportert av lokale Postsen.

«Volkswagen stenger salget av bensin-, diesel- og hybridbiler i Norge 1. januar 2024. Direktør Ulf Tore Hekneby, importør Harald A. Møller vil offentliggjøre avgjørelsen på Arendalsuka-arrangementet torsdag. – & hårsp; står det i «Postsen». Nå er det ingenting annet å gjøre enn å vente på den offisielle uttalelsen, som ikke burde komme som noen overraskelse lenger.

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:
Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *