Norske Caroline Graham Hansen bestemmer seg for å trekke seg fra utvalget

Den norske spissen Caroline Graham Hansen meldte onsdag at hun ønsket å stoppe landslaget for en stund. FC Barcelona-spilleren rettferdiggjør denne tilbaketrekningen med et behov for hvile.

Thunderbolt for det norske utvalget! Caroline Graham Hansen (27) melder at hun trekker seg fra landslaget. En overraskelse, siden navnet hennes er på listen over spillere som er valgt ut til å spille mot Belgia 2. september og deretter mot Albania 6. september som en del av kvalifiseringen til VM.

«Etter hjerteproblemer og nesten 50 kamper i fjor føler jeg fortsatt en tretthet som gjør at jeg må velge å lytte til kroppen min. Jeg må hvile», forklarte hun i en melding på Instagram. Et fravær av tyngde for Norge siden Caroline Graham Hansen er en fremragende målscorer. Hun scoret 44 mål på 98 kamper spilt på landslaget.

«Jeg er først og fremst trist, men jeg har også respekt for Caro og helsen hans», reagerte den splitter nye treneren, Hege Riise, til NTB-byrået. «Så tungt som det er å bære i dag, håper jeg det ikke er et farvel, men et farvel,» sa Graham Hansen, og antydet en retur til utvelgelse i fremtiden.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *