Norsk butikk tvunget til å fjerne blodige hender fra salg :: Dienas Bizness

Svetlana Kočerova, direktør for den latviske avdelingen av DNB, kan kalle seg «nesten norsk». Arbeidsplassen hans har vært der i over 10 år Latvisk filial av DNB Bank ASA, og det var her karrieren hennes utviklet seg fra koordinator til filialsjef. For tiden jobber Riga-avdelingen av DNB i tett samarbeid med den norske organisasjonen og sysselsetter mer enn 400 ansatte som tilbringer hver dag i det norske arbeidsmiljøet, i Riga. Under samtalen snakket vi om vekstspranget til den latviske avdelingen av DNB det siste året, ansattes trivsel, samt hvordan man kan klare alt på 24 timer – arbeid, familie, doktorgrad og friheter. et øyeblikk for deg selv også.

Et svært intenst år har gått i den latviske avdelingen av DNB. Med hvilke følelser og planer kom du tilbake til din nye stilling i fjor, og hva er følelsene dine på slutten av dette året?

I januar i fjor hadde jeg den store gleden av å komme tilbake på jobb etter foreldrepermisjon og tilbake på jobb i DNB. I begynnelsen var oppgaven min å sikre en smidig fremtidig funksjon av grenen, å organisere interne prosesser, ved å bruke LEAN-metoden, som også er min spesialitet og tema for doktorgradsavhandlingen min. I løpet av denne perioden var det klart for meg at Riga-avdelingen kunne gjøre mye, og med denne tilliten gikk jeg videre og sammen med teamet gjennomførte vi ambisiøse endringer i intern kultur og prosesser, samtidig som vi overbeviste lederne våre i Norge om at vi er en sterk støttespiller. . Det var også viktig å skape bildet av DNB som en god arbeidsgiver i Latvia, for i motsetning til Norge, hvor DNB er den største og mest gjenkjennelige banken i landet og hver ansatt kjenner organisasjonen han jobber med, i Latvia, disse anerkjennelser og disse følelsene måtte skapes og utvikles. Norske DNB var i vår klare til å åpne ytterligere filialer her i Latvia. Fra sommeren startet derfor en fase med aktiv vekst, da antallet ansatte begynte å øke hver måned. Når jeg ser tilbake kan jeg si at det generelt sett har vært et år med rivende vekst med mye fokus på skandinavisk kultur og arbeidsverdier, noe jeg er veldig glad for, da det tyder på at vi sammen kan endre mye. Det er mange kompetente fagfolk og utmerkede ledere i Riga, og arbeidet til teamet vårt er virkelig effektivt på grunn av det gjensidige samspillet mellom alle faktorer.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *