«Norge vil endre seg. Åpenhet og tillit tar slutt»

Sokół understreket at Norge lanserer enorme bistandsprogrammer, takket være det innvandrere De hadde veldig gode forutsetninger for å starte og integrere seg. Han bemerket at med tilstrømningen av innvandrere begynte motstand mot denne politikken å dukke opp.

«Dette ble vanligvis skjult fordi folk ikke ønsket å identifisere seg med eller avsløre slike synspunkter,» bemerket han. «Det var ekstreme bevegelser, men de ble møtt med stor motstand fra samfunnet. Disse menneskene turte ikke å uttrykke sine meninger tydelig,» la han til.

Han bemerket at høyreekstreme, fascistiske og rasistiske bevegelser dukket opp på en «ganske marginal og uklar» måte.

Han understreket at det er vanskelig å si hvor utbredt de er i Norge. «Det er nyheter som bare han vet Politiet og intervjuer,» understreket han. Han la imidlertid til at dette var et problem som ikke kunne ignoreres for Skandinavia.

Han viste også til at Arbeiderpartiet, som han er president i statsminister Jens Stoltenberg var ikke «objekt for særlig hat fra opposisjonens side». «Norge er et land som har hatt minoritetsregjeringer i koalisjon med forskjellige partier i svært lang tid. Sosialdemokratiet spilte en viktig rolle, selvfølgelig hadde det en opposisjon, det vekket ikke ekstreme meninger,» bemerket han.

«I denne typen sammenheng forsøk er helt skremmende, sa han.

På spørsmål om dette var slutten på den skandinaviske myten, bemerket han at «den skandinaviske modellen var absolutt i ferd med å kollapse». Denne hendelsen var et hardt slag for ham. Hva de politiske konsekvensene av dette angrepet blir, er det vanskelig å si på nåværende tidspunkt. » understreket han.

– Norge vil endre seg. «Åpenheten og tilliten vil ta slutt. Jeg er redd noe har gått i stykker i dette veldig vakre samfunnet og vi vet ikke om det noen gang vil bli gjenopprettet,» sa han. «La oss huske at 4,6 millioner mennesker bor der – og Warszawa og omkringliggende byer har 3 millioner – det er andelen,» la han til.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *