Norge. Turister fant 2 millioner kroner. De ble gjemt i en «ikke særlig interessant hule» | utenriksnyheter

Ole Bisseberg dro, i følge med en kamerat, til en skog ved byen Moss på Sørøst-Norge lørdag. Mennene ville sjekke om stedet var egnet for å tilbringe tid med familiene sine. Mens de vandret kom de over en hule som ble brukt av den norske motstandsbevegelsen under andre verdenskrig som våpenlager.

Se videoen
I Oslo går bussene på avfallsdrivstoff

– Grotten var trang og uinteressant. Vi vandret imidlertid rundt, uten anelse om hva som ventet oss – meldte Bisseberg til portalen VG.no.

Mexico. Høyesterett avkriminaliserer rekreasjonsbruk av cannabis

Norge. 2 millioner kroner gjemt i skogen. Etterforskere er på saken

En venn av Ole, som ikke røpet navnet sitt til media, sa at nærheten til den eldgamle hulen utløste eventyrlysten i dem. Mennene begynte å lure på hva som kunne ha skjedd i området og om det var noen gjenstander igjen. De bestemte seg for å se seg rundt i området og plukket opp steiner. Like etter fant de et spor med en pose full av kontanter. Inni lå fire pakker teipet med tape, der 500- og 1000-kronersedlene fra 1999 var skjult. Oppdagerne tok med seg skatten hjem. Etter å ha undersøkt innholdet i posen, anslo Bisseberg totalen til rundt to millioner kroner.

ColosseumColosseum i Roma tilbyr underjordiske korridorer for besøkende turister

Mennene varslet politiet og tok med betjentene dit de fant pengene. Kripos, et organisert kriminalitetsbyrå, var involvert i saken. Basert på seddelserienumre, DNA og fingeravtrykk vil etterforskere verifisere om pengene var knyttet til en forbrytelse.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *