Nordmennene har varslet sultestreik. Alt på grunn av Tesla-biler

Eiere Du er her fra Norge, misfornøyd med kvaliteten på arbeidet sitt biler, samt andre ulemper knyttet til bruken av dem, sultestreiket. Så fort det startet, det sluttet så fort.

24 timer fort for å få Elon Musks oppmerksomhet

Streiken startet 27. august og varte i nøyaktig 24 timer. De misfornøyde eiernes mål var å få oppmerksomheten til Tesla-sjef Elon Musk. Ifølge deltakerne er han den eneste personen som kunne endre merkevarepolitikken litt, og også forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys av nettsteder. Norge er tross alt den mest lojale mottakeren av California-produsentens produkter.

Erlend Morch informerte om streiken på sin Twitter-konto. 17 sjåfører deltok i demonstrasjonen og satte opp sin egen biler i det betydningsfulle ordet «HJELP».

Morch sier i en uttalelse til carscoops.com at Tesla endelig må svare på stemmene til eierne. «Det vil være i deres egen interesse. De er godt posisjonert til å dominere kjøretøymarkedet.» elektriskmen hvis for mange mennesker har lignende problemer, vil andre bilprodusenter være klare til å ta deres plass.»

Eierne skrev sine påstander på nettstedet www.teslahungerstrike.com. De viktigste klagene deres er bilens byggekvalitet, havarihastighet, hyppige startproblemer (ved lave og høye temperaturer), låsehåndtak, autopilotproblemer, korrosjon, lang driftstid, lavere batterilevetid enn forventet og mye mer.

Elon Musk sjokkerer igjen. Ifølge ham vil sivilisasjonen uten olje kollapse

En svært viktig innvending er knyttet til produsentens brutte løfter, som forsikret førere av eldre kjøretøy om at de ville være kompatible med nyhetene ladere, og tilbyr dem en «livsvarig» ladning. Dessverre skjedde det ikke.

Dessuten roper kvaliteten på tjenestene som tilbys av nettstedet og allment kjent kundeservice også til himmelen etter hevn. Etter at sjåfører meldte fra til Tesla-verksteder, ble feil i biler ikke ordentlig eliminert, mens telefonmeldinger ofte ble ubesvart eller innringere måtte «legge på» i lang tid.

Musks «grusomme» svar

Elon Musk kommenterte saken. Som svar på den 24-timers sultestreiken la han ut en sarkastisk retweet. Han skriver der at han også bruker intermitterende faste (en diett som består av midlertidige pauser, vanligvis flere timer, hvor det ikke inntas måltider. Enkelt sagt – en kort periode med faste). Hun legger til at det får meg til å føle meg sunnere.

Musks retweet ble vurdert av den tidligere siterte Erlend Mørch. Han beskriver det som grusomt. Musk har tilsynelatende ingenting å klage på. Tross alt bestemte sjåførene seg for å kjøpe selskapets kjøretøy. Denne tilnærmingen kan komme som en overraskelse ettersom Norge er en av Teslas største kjøpere.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *