Malmö vs Union Berlin – spådommer, lagnyheter, lagoppstilling

Sports Mole tar en titt på torsdagens Europa League-kamp mellom Malmö og Union Berlin, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Malmö Og Berlin Union De to skal kjempe om de første poengene European League kampanje når de møter på torsdag.

Begge lag har tapt sine to første kamper, så det kommende møtet er et must for begge lag.


Forhåndsvisning av kamp

© Reuters

Etter å ha deltatt i Champions League-gruppespillet forrige sesong, hadde Malmö store forhåpninger om å gjøre inntrykk i Europa League denne sesongen, spesielt etter å ha beholdt den svenske tittelen Allsvenskan.

Men nederlag til Braga og Union Saint-Gilloise ga dem uten poeng etter to kamper i gruppe D, og ​​satte dem under et enormt press for å slå Bundesliga-lederne på torsdag.

Sesongen til Malmö har vært ustabil så langt, med Milos Miljevic som ble sparket etter mindre enn syv måneder i ledelsen etter å ha tapt 3-0 mot litauiske Žalgiris i den første etappen av Champions League-kvalifiseringen. .

Tidligere norsk trener Omar Al Hared Valgt som hans etterfølger til å lede Blue Ones for andre gang etter å ha blitt sparket i 2014. Vant hjemmedobbelen med klubben, forbedret han i det minste ligaen med syv poeng på tre kamper.

Heyd og spillerne hans vil imidlertid være desperate etter å avslutte sin tapsrekke i Europa League, men vil fullt ut sette pris på omfanget av oppgaven som ligger for hånden gitt Union Berlins utmerkede start på den nasjonale siden.

© Reuters

Faktisk, til tross for tap 2-0 for Eintracht Frankfurt i helgen, Urs FischerManagerens side forblir toppen av den tyske ligaen på målforskjell med 17 poeng på åtte kamper.

Men så langt har ting ikke gått etter planen i deres andre Europa League-kampanje, med tap mot Union Saint-Galois og Braga i forkant av turen til Sverige og unødvendig uavgjort mot Malmö.

Fischers side er ofte avhengig av gode marginer for å vinne kamper, og det var tilfellet mot dem i Europa, med to 1-0-tap som viser viktigheten av at et lag med en kontringsstil scorer det første målet. I spillet.

56-åringen vil derfor be sin side om å holde det tett på Elede på torsdag, da de rett og slett ikke har råd til et tredje tap på rad om de vil holde seg i konkurransen.

Malmö Europa League-format:

Form for Malmö (alle konkurranser):

Berlin Europa League-modell:

Kit Union Berlin (alle konkurranser):


Lagnyheter

Union Berlin-trener Urs Fischer i 2022 15. september

© Reuters

Malmø uten Niklas Mosander Og Ouday Nalic I overskuelig fremtid på grunn av alvorlige ACL-skader, i mellomtiden Sergio Pina Og mahami sibi Usikkert til torsdagens trekning på grunn av hjerneslag.

Tidligere fullback i Ipswich Town Jonas Knudsen Og Blackburn Rovers-flagget Martin Olsen Det er mer sannsynlig at du matcher venstre side med venstre side.

I mellomtiden bør Union Berlin reise uten ham Julien Ryerson (kald og Kevin Mohold (muskel), o Michael Sven Han forblir suspendert etter å ha fått påfølgende røde kort mot Union Saint-Gilloise i første runde.

Andras Saferis Og Robin Knosh Han håper å bli involvert etter å ha blitt benket for helgens tap for Frankfurt.

Mulig startoppstilling fra Malmö:
Dahlin. Beijmo, Nielsen, Hadzikadunic, Knudsen; Birgit, Loeke, Zidane; Sesay, Thelin, Olson

Mulig startoppstilling for Union Berlin:
Ron. Jekyll, Baumgart, Knucci; Trimmel, Schäfer, Khedira, Haberer, Griesselmann; Baker, Sepacho


SM-ord grønn bakgrunn

Vi sier: Malmö 0-2 Union Berlin

Begge lag må vinne denne kampen for å ha noen reell sjanse til å komme til sluttspillet, så vi kan tenke oss en underholdende kamp.

Det er imidlertid ingen tvil om at de besøkende har større individuell kvalitet for å hjelpe dem med å sikre sin første seier i den europeiske kampanjen.

For en analyse av denne kampens mest sannsynlige utfall, resultatlinjer og mer, klikk her.
ID:496136:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collection12837:

Forhåndsvis e-post per post

Klikk her for å få det sports føflekkDaglige forhåndsvisninger av e-post og e-postspådommer for alle store spill!


Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *