Arsenal vs. Bodo/Glimt: livescore, oppdateringer, høydepunkter og lagoppstillinger for Europa League-kampen.

Arsenal må overvinne en av opprørene i europeisk fotball i 2021/22 hvis de vil sikre seg to seire fra to i Europa League-gruppe A.

Bodo/Glimt skapte uten tvil forrige sesongs overraskelse ved å slå de eventuelle mesterne Roma 6-1 hjemme i Europa Conference League-gruppespillet, og ga José Mourinho det tyngste nederlaget til karrieretreneren hans. De beviste at det ikke var tilfeldig ved å slå de italienske gigantene igjen i kvartfinalen før de ble slått ut i den andre etappen.

Bare et tap i Dinamo Zagreb fratok Bodo/Glimt en Champions League-plass i den siste kvalifiseringsrunden denne sesongen, hvor de norske mesterne vant den første etappen av sluttspillet.

Sporting News følger kampen live og gir live resultatoppdateringer og kommentarer.

MER : Arsenal 2022/23 Europa League gruppetrekning: Tidsplan, historie og kvalifiseringssjanser.

Arsenal vs Bodo/Glimt – livescore

1 time 2 timer Endelig
Arsenal
Bodo/Glimt

Mål:

Arsenal vs. Bodø/Glimt: liveoppdateringer, høydepunkter i Europa League

60 minutter fra avspark: Her er hvordan Glimt starter i et forsøk på å avslutte Arsenals syv-kampers seiersrekke hjemme i alle konkurranser!

70 minutter fra avspark: Lagnyheter! Arsenal gjør mange endringer fra den utmerkede seieren over Spurs, som forventet. Eddie Nketiah starter i angrep.

75 minutter fra avspark: Bodo møter et engelsk lag for første gang. Rekorden deres mot britiske lag er oppmuntrende: de eliminerte Celtic i sluttspillrunden for UEFA Europa Conference League forrige sesong og slo Linfield i UEFA Champions League-kvalifiseringen denne sesongen.

De slo Dinamo Zagreb i den første etappen av Champions League-kvalifiseringen, men gikk glipp av gruppespillet med tap i Kroatia.

90 minutter fra avspark: «Denne herlige gruppen er klar for kamp,» sier Glimt, og deler bilder av fansen deres som har det gøy i London.

Motpartene deres i Arsenal vil håpe det vil være noe Norge i deres forsvar når forrige sesongs overraskende Europa Conference League-pakke går til angrep.

105 minutter fra avspark: Bodo/Glimt, som for tiden er nummer to i den norske toppserien, har vunnet bare én av sine siste 13 bortekamper i Europa, med syv uavgjorte.

Den seieren var en 3-1-seier over Celtic i februar. Den eneste ubeseirede kampen i denne serien er en målløs uavgjort mot CSKA Sofia forrige sesong.

120 minutter fra avspark: Hei og velkommen til The Sporting News sin dekning av et møte mellom to lag som er ubeseiret i Europa League siden sesongstart.

Disse to lagene har én ting til felles bortsett fra deres ubeseirede rekorder i konkurransen, Arsenal vant 2-1 i Zürich mens Bodo/Glimt slo de samme motstanderne med samme resultatlinje hjemme.

I mellomtiden fikk Arsenal hjemmekampen utsatt mot PSV, som Bodo fikk uavgjort 1-1 mot.

Arsenal er sterkt favoriserte for seier i kveld, men vil være på vakt mot Bodos rykte etter at norske Eliteserien slo eventuelle Europa Conference League-mestere Roma to ganger forrige sesong, uavgjort og tapt sine andre kamper mot José Mourinhos lag.

Vil Gunners-troppen, som sannsynligvis i stor grad vil bestå av andrelagsspillere, være i stand til å opprettholde tilliten Mikel Artetas menn viste i sin 3-1 hjemmeseier over Tottenham i Premier League sist lørdag? ? Vi finner ut om to timer…

Hvorfor har Bodo/Glimt en skråstrek i navnet?

Da klubben ble stiftet i 1916, var den kjent som Fotballklubben Glimt – «fotballklubb» etterfulgt av det norske ordet for lyn.

Det viste seg at en eldre klubb i Trøndelag hadde samme navn. Glimt skiftet derfor navn til Fotballklubben Bodo/Glimt i 1948.

De to ordene i navnet ble opprinnelig atskilt med en bindestrek, men dette endret seg på 1980-tallet for å unngå forvirring på spillekuponger og avisresultatsider.

Dette uvanlige navnet vekker jevnlig intriger blant fans og forståsegpåere, selv om det er andre eksempler på nordeuropeiske klubber som bruker skråstreker i lagnavnet.

Arsenal vs Bodo/Glimt: oppstillingene som er planlagt

Forsvarer Cedric Soares kan være ute på grunn av et slag mottatt under en treningsøkt foran Arsenals 3-1 hjemmeseier i Premier League over Tottenham på lørdag, som midtbanespillere mohamed elneny og Reiss Nelson er begge fraværende med lårproblemer.

Midtbanespiller Emile Smith Rowe ble operert i lysken forrige uke og kommer ikke tilbake før i desember.

Forventet sammensetning av Arsenal (4-3-3): Turner (GK) – Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney – Vieira, Sambi Lokonga – Marquinhos, Xhaka, Martinelli – Nketiah

Sondre Fet er ute av Bodø/Glimt på grunn av en kneskade midtbanespilleren pådro seg i mai.

Angriper Ola Solbakkensom ble toppet av Norge i fjor, gikk glipp av 4-1-seieren på Lillestrøm lørdag med et skulderproblem. Gaute Vetti var også ute av skade.

Komposisjon forventet av Bodo / Glimt (4-3-2-1): Haikin (GK) – Sampsted, Moe, Hoibraten, Wembangomo – Vetlesen, Berg, Saltnes – Mvuka, Pellegrino – Espejord

Hvordan se Arsenal vs Bodo/Glimt

Storbritannia USA Canada Australia
Dato 6. oktober 6. oktober 6. oktober 7. oktober
Tid 20:00 BST 15:00 ET 15:00 ET 06:00 AET
TV-kanal BT Sport 2, BT Sport Ultimate Unimas, TUDN
Streaming BT Sports Paramount+, ViX+, fuboTV DAZN Stan Sports

Storbritannia: BT Sport tilbyr eksklusiv dekning av Europa League.

OSS: Paramount+ og ViX+ vil kringkaste spillet på engelsk. Spansk dekning av Europa League er tilgjengelig på fuboTV, som også tilbyr en gratis prøveversjon til nye abonnenter, mens Unimas og TUDN vil vise spillet på TV.

Canada: Alle Europa League-kamper streames direkte på DAZN.

Australia: Hver Europa League-kamp streames direkte på Stan Sport.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *