L’Équipe – Kontinuerlige sportsnyheter.

Dagen før, da Philippe Mexès ankom en pressekonferanse sammen med Laurent Blanc, hadde vi allerede mistenkt det. Våre mistanker ble bekreftet en time før avspark da kampskjemaet Norge-Frankrike ble offentliggjort. Onsdag kveld, for sitt fjortende valg, ble AS Roma-forsvareren den første kapteinen i Laurent Blanc-tiden. Spilleren fikk først nyhetene under møtet før kampen om morgenen.Han bare fortalte meg det : «I kveld skal du være kaptein. Ikke bekymre deg, spill som du vet hvordan. Du har armbåndet. Få mest mulig ut av det.» Råd brukt på brevet.

Hvis vi skal tro talen holdt av den nye treneren, bør armbåndet rotere fra neste kamp mot Hviterussland, 3. november. Verken denne rotasjonen kopiert fra Jacquet-modellen, eller nederlaget mot skandinavene endrer seg.følelser og stolthet» følt av den tidligere Auxerre-spilleren på banen på Ullevaal Stadion. «Ubeskrivelig«, sukker han. To år etter hans to tapte kamper mot Sverige (2-3) og Østerrike (1-3), noen uker etter å ha fulgt tilbakeslagene til det franske laget i Sør-Afrika foran TV-en hans, signerte Mexès sin tilbake til Blues med en solid prestasjon sammen med Adil Rami.Det gikk bra, vi slapp ikke inn 10.000 sjanserkommenterer Lillois. Ved hans side følte jeg meg trygg og trygg. Han er en gutt jeg elsker mye. Fotballmessig, selvfølgelig, men spesielt som person. For to år siden, da jeg visste at jeg ikke kom til å spille, fikk han meg til å føle meg komfortabel. Han vet hvordan han skal snakke med meg.»

Under oppvarmingen før avspark snakket Mexès med troppene sine, «Litt«På banen var han startskuddet for de franske offensivene. «Han gjorde mye bra for oss når det gjelder restitusjonenNasri godkjenner det. Teknisk sett er han en som er veldig komfortabel for en sentral forsvarsspiller. Jeg er veldig glad i ham. Vi spådde en veldig flott internasjonal karriere for ham. Det er godt å se ham tilbake i det franske laget for ham og for selvtilliten hans.«Den interesserte sier ikke noe annet. Av de fjorten kampene han spilte i utvelgelsen, vil Norge-Frankrike forbli den han hadde mest glede av.»Og det er ikke noe bilde«Etter å ha latt det blå toget passere flere ganger, kan Mexès endelig ha gått om bord i den rette vognen».Men det er en lang vei å gåhan temperament. Jeg kommer ikke til å legge noen planer for fremtiden. Alle vil gjøre alt for å være der i september og på lang sikt fordi det er det vanskeligste å gjøre.«Han vet hva han snakker om. – Emery TAISNE, i Oslo

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *