lanseringen av UNSS Olympic Challenge

Avdelingens olympiske leker lanseres. DE Torsdag 9. novemberved Pierre-Flamens college i Castelsarrasin, folkevalgte i byen og avdelingen kunngjorde offisieltåpning av den olympiske utfordringen til UNSS i Tarn-et-Garonne «Det viktigste er å delta».

Et etablissement vil representere et land

For å gjøre det mulig for elevene utøve fysisk og sportslig aktivitet hele åretutfordringen, som nettopp er på plass, vil konkurrere Tarn-et-Garonnais og Haut-Garonnais skoler.

I løpet av denne kvelden gjennomførte de unge studentene, som skal være involvert i arrangementene loddtrekning fra de 42 landene som er tilstede i en stemmeurne, for å tildele hver av dem til en høyskole eller videregående skole. I år har for eksempel Bourdelle videregående skole (Montauban) vil representere NorgeDE Jean de Prades college (Castelsarrasin) Tonga eller til og med Brasil for François-Mitterrand videregående skole (Moissac).

Tjen poeng ved å delta i arrangementer

I løpet av skoleåret skal medlemmer av de forskjellige AS («Sportsaktiviteter») på hver skole delta i maksimalt sportsbegivenheter for å la etablissementet hans ta poeng og komme nærmere seier.

Den avdelingsvise langrenn med olympisk parade i Saint Nicolas de la Grave, opplæring av unge dommere og førstehjelpere eller til og med villmarksangrepet og kunstneriske møter vil tillate studentene åfå høyere totalpoeng Fordi de er årets «flaggskip»-konkurranser.

Toulouse-akademiet inviterer hele utdanningsmiljøet til å registrere seg i dette systemet hvis det ønsker det, for å la unge mennesker interessere seg for kulturene i fremmede land så vel som funksjonen og livsstilen til befolkningen.

>> LES OGSÅ: Tarn-et-Garonne: datoene for profylaksekampanjene avslørt

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *