La oss starte vår virksomhet! Erfaringshistorie: forretningsidé, produktutvikling og største utfordringer

Iveta Kokmanes «0 design»-selskap utvikler designlamper fra returpapir. Selv om produktene passer perfekt inn i det sofistikerte interiøret i vårt land også, er selskapets fokus på eksport. Allerede til høsten skal han på en internasjonal utstilling i Norge, som han for tiden forbereder seg aktivt på.

Entreprenør Iveta Kokmane, som snakker om seg selv, påpeker at hun ikke liker rutine, trenger frihet, muligheter for vekst og spenning, i tillegg har hun fire barn, og alt det gjør det ganske uattraktivt å jobbe i en streng betalt arbeidsmodus. Derfor er det et naturlig skritt å starte egen virksomhet. I tillegg, for å uttrykke sine personlige verdier, har hun valgt en form for sosialt entreprenørskap, som inkluderer bruk av naturressurser og beskyttelse av miljøet i «0 design»-aktiviteten, samt samarbeidet med foreningen » Rīgas pilsės «Rūpju ľīts»».

«Dagens samfunn har en tendens til å endre miljøet rundt seg fra tid til annen. Designproduktet skapt og verdsatt av oss gir muligheten til å gjenopprette den visuelle designen i rommet uten å skade naturen. Vi støtter ikke raskt bevegelige forbruksvarer, og «0 design»-produkt er det motsatte, sier Iveta Kokmane.

I en samtale med «Delfi Bizness» forteller hun hvordan produktet «0 design» ble til og hvilke utfordringer hun måtte møte i utviklingen av virksomheten sin.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *