Kvalifikasjoner til EM i Piotrków – ePiotrkow.pl

Piotrków Trybunalski vil være en av to vertsbyer for neste års kvalifiseringsturnering for U-17 kvinner i fotball for kvinner. Kvalifiseringen starter torsdag og varer til 18. oktober.

Den andre vert for møtet blir Bechatów, og i kvalifiseringsturneringen opptrer lagene fra Polen, Irland, Island og Norge.

De første kampene spilles i dag. Klokken 12:00 møter det polske og islandske laget hverandre i Bechatów. Kl. 15.00 spilles en kamp mellom lagene til Norge og Irland på den kommunale stadion «Concordia» (ul. Wirki).

De neste kampene er planlagt til søndag. 12:00 i Bechatów, Polen spiller mot Norge, og tre timer senere på ul. lag fra Irland og Island møter hverandre.

Siste runde er berammet til onsdag 18. oktober. HAR. 12:00 i Piotrków, Polen spiller Irland og i Bechatów, Island spiller mot Norge.

Det er en stor internasjonal sportsbegivenhet – understreker ordfører Krzysztof Chojniak og minner om at den siste internasjonale sportsbegivenheten fant sted i byen vår i 2014. – Så på den kommunale stadion, ul. Wirki, en vennskapsfotballkamp ble spilt mellom under-18-lagene i Polen og Finland.

Det er gratis adgang til møter.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *