Kongelige og sport: kom i form!

«Et sunt sinn i en sunn kropp» kan være mottoet til disse prinsene og prinsessene som ønsker å holde seg i form til tross for en travel timeplan. Løping, ridning, kitesurfing eller til og med yoga, de liker å slappe av ved å trene. Hvis noen har gitt opp sin yrkeskarriere ved å slutte seg til en kongefamilie, glemmer de ikke sin første lidenskap, og setter den dermed i kronens tjeneste.

Kate, fyrstelig forehand

Gudmor siden 2016 i All England Lawn Tennis and Croquet Club, arrangøren av Wimbledon, har prinsessen av Wales aldri lagt skjul på sin hengivenhet for den lille gule ballen. Hun har også en «utrolig» forehand, ifølge den britiske spilleren Emma Raducanu. I juni i fjor slo svigerdatteren til Charles III seg sammen med den tidligere sveitsiske tennisspilleren Roger Federer, rekordholder for titler i Wimbledon, for å promotere arbeidet til ballsamlerne i den berømte gressturneringen.

Ingrid Alexandra fra Norge, kunsten å gå på ski

I en video publisert noen dager før hennes 18-årsdag, i januar 2022, avslørte den eldste datteren til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit sine skitalenter ved å haste ned de norske bakkene sammen med foreldrene og broren, prins Sverre Magnus . Hastighet skremmer ikke den unge jenta, som har lært det siden en veldig ung alder. Hun øver…

Nyt fordelene med abonnementet

100% digital

Abonner for €1 for den første måneden

  • Bladet i digital versjon fra tirsdag kl 20.00
  • Tilgang til alle artikler reservert for abonnenter på nettstedet
  • Det digitale biblioteket med tidligere utgaver
  • Redaksjonelle nyhetsbrev og butikkkampanjer

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *