Kong Harald forteller «morsom og pinlig» anekdote om dronning Elizabeth under middagen

Ifølge kongen av Norge er det nå «mer enn noen gang» viktig å støtte hverandre i vanskelige tider. Humor kan hjelpe med dette, noe som fremgår av anekdoten den 85 år gamle kongen delte med selskapet til 185.

Anekdote om dronning Elizabeth

«Til en privat middag som dronningen og jeg var invitert til, satte vi oss ned og reiste oss», begynte kongens beretning. «Jeg har litt problemer med lave stoler og benker, med å reise meg, og selvfølgelig så dronningen det. Og selv om de søte krykkene mine var klare, klarte jeg ikke å reise meg,» sa Harald.

Morsom

Heldigvis var ikke hjelpen langt unna, minnes han. «Så denne lille damen kom bort til meg, rakte ut hånden og sa: «Skal jeg hjelpe deg opp, Harald? Hun syntes det var veldig morsomt, sa Harald om den nylig avdøde dronningen. Og jeg syntes det var litt flaut.

Artikkelen fortsetter etter kunngjøringen

Helseproblemer

Kong Harald er har vært i overskriftene oftere i det siste på grunn av hans helseproblemer. Kong Harald måtte tidligere i år oppfordre kronprins Haakon til å overta hans plass på grunn av forkjølelse. Og det var ikke første gang. Nordmenn er dypt bekymret for monarken sin, som har slitt med helsen i årevis og ser ut til å bli stadig skrøpeligere. Da retten først meldte at Harald var syk – det viste seg at han ikke hadde korona – ble det umiddelbart erklært at han allerede var i bedring. Men litt senere kom beskjeden om at frysen ville være ute av drift noe lenger enn forventet.

Kilde: ANP | Bilde: Brunopress

Vil du holde deg informert om alle nyhetene om kongelige? Følg deretter Story Royaltys Facebook-side!

Vil du holde deg oppdatert om våre beste varer og gaver? Meld deg på Story-nyhetsbrevet.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *