Kadrowicz og nordmannen i rundens elleve, Sport, Nyheter Białystok Online Białystok byportal (Bialystok)

Vi vet allerede hvordan listen over beste spillere til PKO Ekstraklasa-helgen ser ut. Den elleve oppstillingen inkluderer blant andre: Erik Exposito og Kamil Grosicki, men vinnergruppen inkluderer også to spillere fra Białystok Jagiellonia.

Foto: Jagiellonia Bialystok

Nok en vellykket helg for Podlasie Pride. I den ellevte kamprunden beseiret de gule og røde Krakow borte 4:2, takket være at Białystok-laget vil bruke pausen til landslagskampene på ligapallen.

I kampen mot Pasy var en av de mest fremragende spillerne, og ikke for første gang denne sesongen, Bartłomiej Wdowik, som åpnet scoringen søndag 8. oktober med et fantastisk frispark, og da også scoret en andregrads assist. . For sine fantastiske uker ble 23-åringen belønnet med en oppfordring til det polske landslaget, og for sin utmerkede prestasjon i Krakow ble Wdowik kåret til den offisielle start-11.

Kristoffer Hansen var også på denne listen. Nordmannen gjorde sin første opptreden i Podlasie Pride Start XI søndag, og erstattet den skadde Jesus Imaz, og sommeroppkjøpet av Jaga fylte tomrommet etter Białystok-stjernen perfekt. Den tidligere Widzew Łódź-spilleren scoret 2 mål og ga en assist, og det var hovedsakelig Hansen som presset Jagiellonias angrep i riktig retning, noe som resulterte i en imponerende 4-2-seier.

Det er verdt å legge til at for nordmannen var det den første nominasjonen i de elleve denne sesongen, mens Wdowik var med på den omtalte listen for fjerde gang.

Den komplette elleve av den 11. runden av PKO Ekstraklasa
Daniel Bielica (Górnik Zabrze) – Bartłomiej Wdowik (Jagiellonia Białystok), Antonio Milić (Lech Poznań), Aleks Ławniczak (Zagłębie Lubin) – Kamil Grosicki (Pogoń Szczecin), John Yeboah (Raków Jōłystokonia) (Raków Jōłęgonia) Hansen (Raków Jōłęgonia) , Adriel Ba Loua (Lech Poznań) – Mikael Ishak (Lech Poznań), Pedro Henrique (Radomiak Radom), Erik Exposito (Śląsk Wrocław)

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *