Iwona Cichosz snakker om fødsel i Norge. Helsevesenet der er en annen verden. «Jeg hadde to oversettere til min disposisjon»

Mer informasjon og interessante fakta om stjernenes liv finner du på hovedsiden Gazeta.pl.

Iwona Cichosz ble populær i 2016, da hun vant tittelen Miss Deaf World. Senere var den polske tegnspråktolken bare høyere. Hun dukket opp i programmet «Taniec z Gwiazdami» og sammen med Stefano Terrazzino kom hun til finalen. I begynnelsen av mai skrøt hun av fødselen til en annen barn. Nå har hun delt noen detaljer om fødselsprosessen med fansen.

Se videoen
Klaudia Halejcio på fødselen. Hun tok keisersnitt. «Jeg kunne knapt stå opp»

Heard må betale Johnny Depp millioner. Selger du en gave fra Elon Musk?

Iwona Cichosz fortalte om fødsel i Norge

Antoni, som er det første barnet til Iwona Cichosz, ble født ved keisersnitt. Tolken ønsket at neste fødsel skulle være naturlig. Hun la nettopp ut et bilde av seg selv i en sykehusseng. I hendene holder hun den nyfødte Klara. Bildet ble ledsaget av en lang beskrivelse, der hun fortalte hvordan jenta ble født.

Min andre fødsel i Norge. Etter min første fødsel med et ikke-planlagt keisersnitt, var jeg ivrig etter å oppleve en naturlig fødsel i mitt andre svangerskap, VBAC. Jeg ble veldig positivt overrasket over at alle legene og jordmødrene som hadde gjort mine undersøkelser, ultralyder osv. fra begynnelsen til slutten av svangerskapet, har alltid tilbudt meg VBAC, fordi det ifølge dem er det beste alternativet for kvinner.

Kjendisen understreker at hun er fornøyd med arbeidet til de norske legene.

Klara ble født en uke før skjema. Regelmessige rier vekket meg om morgenen. Jeg visste allerede at det var på tide. (…) På sykehuset tok de meg veldig raskt og hjertelig imot. Senere skjøt handlingen fart og jeg fødte Klara på kvelden. Jeg hadde to tegnspråktolker tilgjengelig for meg til enhver tid (det siste bildet viser hvor tolken er). Hvorfor to? De byttet hver time for å hvile. Truls var et speilbilde, det vil si at han viste meg det oversetteren viste. Vi gjorde det for at jeg skulle føle meg komfortabel.

I 2019 giftet Iwona Cichosz seg med en nordmann Truls S. Yggeseth. Et år senere ble sønnen deres Antoni født.

Klaudia HalejcioDatteren til Klaudia Halejcio går inn i en ny fase av utviklingen. Mamma gjør mye husarbeid på grunn av det

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *