Irena, som tjener 500 euro i måneden: Jeg vet ikke hva som skjer videre

Lese

Vi må øke lønnen til 3000 euro slik at folk kan overleve

en realist

realistisk portrett

500 e er en fin sum hvis du bor alene, har leilighet og slipper å betale husleie, ikke gråter pensjonister, som stas i 40 år.Alt jeg hadde med en russer å gjøre var å komme på jobb, ikke bli full og ikke glem å dra i tide

hans

hans portrett

Ackarike, kanskje noen får 1000 på sagbruket, men ikke alle, jeg jobber med møbler og det er 1200, det meste de betaler, min slektning jobber i Tilsta objekter i nærheten av byggingen av overganger og der 1400 e, det gjør jeg» t vet, kanskje i konstruksjon eller rørleggerarbeid tjener de mer når det er arbeid.

litauere

Litauisk portrett

det vil være en grav

jeg vet hva som vil skje

Я знаю что буде portrett

Det vil være elementært: elektrisitet 100€, oppvarming – 400€.

Ashkarik

Portrett av Ashkarikas

Skam. PS-sagbruket mottar offisielt 600 hver og betaler alle like mye i svart.

jeg tror

Jeg tror det er et portrett

Jeg vil se etter en annen jobb, i stedet for å jobbe for bare 550 euro. Å ta vare på barn er bra hvis du er ansvarlig og normal, men overalt trenger du ferdigheter og lyst.

Hvis jeg ikke må

Hvis du ikke trenger et portrett

å kreve inn skatt og kjøpe søppel og bedriftsgift – ingen har betalt for arbeidet på lenge! Herr Dagys, som en sosialkonservativ minister, snakket også åpent om det.

Lønn

Lønnsprofil

I Vesten, for å kjempe for hundrevis av år med fagforeningsdeltakelse og konstante streiker. Og hvorfor betale selv hvis du ikke engang kan melde deg inn i en fagforening og streike, og du venter på at «noen skal gi»! ?

Mange

Et portrett av mange

som lastebilsjåfør rundt Litauen og de baltiske øyene jobber han kun for MMA. Offisielt om 15 timer, og må fortsatt «legge til svart»! Ingen lov gjelder her og det er ingen kontroll! Ved lov betales Daugmaz kun til de som drar til Vesten, siden slike selskaper allerede er «behandlet» av polske tjenester, for ikke å snakke om de gamle EU-statene. Men, hvis en slave er en slave – kanskje det er slik det skal være!?

Arbeider

arbeider portrett

De finner alltid en jobb og gråter ikke overalt i Litauen, jeg sier ikke at det er lett her, men de fleste tapere klager og de som ikke kan jobbe, har ingen spesialitet

svsdd

portrett av svsdd

så vidt jeg vet jobber pensjonister for en slik lønn, som det er et tillegg til pensjonen for. Ikke noe forferdelig her. Eller det er bare en av jobbene. Men hvis dette er din eneste inntektskilde, er det noe galt med deg.

Anonym

Anonymt portrett

Faktisk jobber mange mennesker for denne lønnen, som er 50-60 euro mer. Bare morsomme «nyheter».

670 GEVINTER PÅ LENTPJUVA

LENTPJUVEJE 670 portrett av UZDIRBA

NESTEN HELE LITAUEN FÅR SLIK kompensasjon

tad

Det er et portrett

Og på den tiden smetter et medlem av Seimas inn i lommen om elendige 1300 euro i måneden for blyanter og viskelær.

hyppig pensjonist

et hyppig portrett av en pensjonist

ville drømme om 550.

men i Norge eller USA

men et portrett fra Norge eller USA

gå til Norge eller USA, det blir garantert bedre der enn LT.

en tramp

Portrett av en tramp

Alt blir bra, ikke bekymre deg.

Dette

Dette bildet

I Kaunas får disse lederne og assistentene betalt 650 e, for de som jobber i produksjon endret vi 850-1000 e, i hendene er det en forferdelig situasjon, priser og skatter stiger, og inntekten er ikke nei, du må gi penger til hver person for å leve, det er hva EU-land gjør og under pandemien betalte de 200 e hver 600 e for arbeidsledige og inaktive, jeg fikk 4 måneder,

Arvydas

Portrett av Arvydas

Foreløpig er det kun administratorer eller andre ledere, som allerede mottar høy lønn, som får seriøse lønnsøkninger. Når skal staten endelig snu og ta seg av den vanlige arbeideren eller den pensjonisten som pløyer hele dagen og ikke løper hver halvtime for å drikke kaffe. For dem, av «plikt», som noen hunder, frigjøres noen få euro i tillegg til lønn eller pensjon. Så lenge det er en slik ordre at hovedoppmerksomheten er på lederne og ikke på de bare ansatte, kan det ikke forventes noe godt, det vil fortsette, noen vil leve i luksus og andre vil ikke ha noe å brødfø familiene sine.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *