Ingen lue for prinsesse Mette-Marit

Har du noen gang lagt merke til at Mette-Marit knapt bruker lue? I denne bloggen forklarer vi hvorfor og viser deg forskjellige pannebånd og fascinatorer.

Det har aldri blitt offisielt bekreftet, men det meldes at kronprinsesse Mette-Marit knapt bruker hatter da hun har problemer med rygg og nakke. I oktober 2013 ble den norske kronprinsessen brokkoperert. Siden den gang ser vi henne sjelden med ekte hatt. Hun har imidlertid jevnlig på seg en fascinator eller, om mulig, et trendy pannebånd.

Kronprinsesse Mette-Marits mest kjente pannebånd er et pannebånd i gull av Prada. Du kan bruke den slik….

… men du kan også veve et skjerf eller bånd inn i det. Mette-Marit gjorde dette jevnlig, på forskjellige måter.

Foto ©PPE/Nieboer
Ved kirkebryllupet til arvelig storhertug Guillaume og arvelig storhertuginne Stephanie i 2012, hadde Mette-Marit på seg Prada-pannebåndet sitt med et mørkeblått bånd over. Foto ©EPP/Nieboer.Kronprinsesse Mette-Marit bar dette mørkeblå blomsterpannebåndet under et besøk på Helgoland, hvor også kronprinsesse Mary var til stede.

09-05-2014 Helgoland – Foto © PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Et fint mørkeblått pannebånd til Mette-Marit, på den 3. dagen av det nederlandske statsbesøket i Norge.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Vi har noen ganger sett Máxima med turban. Mette-Marit har også turban. Hun bar dem i Barneparaden på Norges nasjonaldag.

Foto ©PPE/Nieboer

Den årlige nobelprisseremonien finner sted i Sverige i desember. Det er kun Nobels fredspris som deles ut i Norge. Mette-Marit brukte denne hvite capsen ved en slik anledning.

Nobelprisutdeling 2009. Foto ©PPE/Nieboer

Prinsesse Mette-Marit er en av svenske prins Oscars gudmødre. Ved dåpen hadde hun på seg en mintgrønn kjole og et rhinestone pannebånd.

Foto ©PPE/Nieboer

Hva synes du om Mette-Marits pannebånd?

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *