Hvor mange kosmetikkmerker – og hvor mange fabrikker

Kosmetikkmarkedet er svært mettet og antallet aktører er svært stort. I samtale med portalen «Delphi» «Madara CosmeticsUldis Iltners, styremedlem og medeier, vurderer potensialet i det nye selvbetjeningsprosjektet «Selvnavn», tatt i betraktning etterspørselen etter små partier, demontering av distributører i mellomfasen av eksport og valg av sikre forskningsprosjekter i jakten på stoffer med de beste egenskapene.

I år er investeringsbeløpet til «Madara Cosmetics» planlagt til mellom 1 og 2 millioner euro. Selskapet siden januar med LIAA og støtte fra norske tilskudd jobber med produksjon av nye produkter, innenfor rammen av prosjektet skal det kjøpes inn vakuumbehandlingsutstyr for produksjon av kosmetikk, en mølle for blanding av pulveriserte stoffer, en hydraulisk pulverpresse og en maskin for prøve. . Investeringen til dette prosjektet overstiger én million euro, og det vil bli gjennomført i år og neste år.

En av hjørnesteinene i «Madara Cosmetics»-produktene er dekorativ kosmetikk, og produksjon av pulverprodukter vil kunne ha et stort potensial. Samlet sett genererer disse produktene også betydelige inntekter for bedrifter. Derfor planlegger «Madara Cosmetics» under dette prosjektet å begynne å produsere en linje med pulverprodukter uten titandioksid og talkum (det kan være fire produkter, for eksempel øye- eller kinnskygger), en fuktighetsgivende gel i samarbeid med Norges Forskningsinstitutt «Sintef», i samarbeid med hudleger, en hudpleielinje for spesielt sensitiv hud av nordisk type, samt å erstatte prøveemballasje med materialer som kan resirkuleres.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *