Hvem er prinsesse Ingrid Alexandra av Norge? Tatleren fordyper seg i livet til den fremtidige dronningen på hennes 19-årsdag. | Tatler

Det er uklart hvordan prinsesse Ingrid Alexandra markerte dagen, men det var en langt mer lavmælt affære enn i fjor, da en rekke glamorøse kongelige besøkte Deichmanske Bjørvika bibliotek i Oslo for en stor middag til ære for ham. Det ble etterfulgt av en galla i palasset, hvor hennes kongelige slektninger gned skuldrene med elegante sosialitter og europeiske it-jenter.

Prinsessen, som utstråler kongelig eleganse i en edelstensbelagt Monique Lhuillier-kjole, ankom det imponerende lokalet i følge med foreldrene, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, samt besteforeldrene, dronning Sonja og kong Harald.

Ingrid Alexandra ble født i Oslo i 2004, og vokste opp omgitt av kremen av europeiske kongelige, takket være familiens nære bånd til andre monarkier. Hennes faddere er kong Felipe V av Spania, kronprins Frederik av Danmark, kronprinsesse Victoria av Sverige, hennes bestemor Marit Tjessem og hennes tante, prinsesse Märtha Louise, som nylig skapte overskrifter. trekker seg fra sine kongelige plikter for å gifte seg med sin følgesvenn, Durek Verrett, en selverklært sjaman.

Som mange kongelige foreldre ønsket Haakon og Mette-Marit at datteren deres skulle få en så normal barndom som mulig og bestemte seg for å sende Ingrid Alexandra til en lokal statlig barneskole for å få det til. Senere meldte hun seg inn på den engelsktalende privatskolen Oslo International School, før hun gikk over til to mer prestisjefylte ungdomsskoler for å fullføre utdannelsen.

Medlemmer av kongefamilien viste seg gjeldende til prinsessens 18-årsdag i fjor.

HAKON MOSVOLD LARSEN/Getty Images

En aktiv tenåring, prinsessen vant gull i Norgesmesterskapet i junior surfing og er også en fan av ski og kickboksing.

Ingrid Alexandra blir Norges første kvinnelige monark på 600 år når hun bestiger tronen etter sin far. Enda viktigere er det at hun vil gjøre det før sin yngre bror, prins Sverre Magnus, etter at hennes bestefar, kong Harald, endret arveloven før hun ble født for å sikre at enhver førstefødt datter skulle ha prioritet. på søsknene sine. Prinsessen har også en eldre halvbror, Marius Borg Høiby, som er hennes mors sønn fra et tidligere forhold.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *