Håndball-EM for kvinner: Frankrike møter Norge i semifinalen

Det franske kvinnelaget i håndball tok en sjette seier på like mange spilte kamper, onsdag 16. november mot Spania (36-23). The Blue spinner i semifinalen for å møte nordmennene.

Retning Ljubljana

Franskmennene har avsluttet sin hovedrunde, den andre gruppespillethåndball euroved å knuse spanjolene (36-23), onsdag 16. november. Mens de allerede hadde slått billetten sin for resten av konkurransen og garantert var først i gruppen sin,Olivier Krumbholz lenket en sjette seier i dette europamesterskapet.

Franskmennene vil nå dra for Ljubljana (Slovenia) hvor de vil møte Norge denne fredagen 18. november i semifinalen. Samtidig ble de regjerende europa- og verdensmesterne slått av danskene (29-31), anm. Frankrike Nyheter.

> For å lese også: EM for kvinner i håndball: Frankrike i semifinalen

«Telaget er stabilt, solid …»

Etter denne seieren, Olivier Krumbholztrener for Bleues snakket ved mikrofonen til drive med sporter. I merknader transkribert på nettstedet til Vest-Frankriketeknikeren ønsker velkommen: «Jentene spilte en veldig god kamp. Vi var litt mindre seriøse i andre omgang, men det var noen veldig gode ting.». Ifølge ham har noen av spillerne hans vist sine kvaliteter, og «det var måletI alle fall er treneren fornøyd: «laget er stabilt, solid og fortsetter».

På hans side, Camille Sinceetkeeperen til de blå erklærer: «Det er morsomt å spille. Det er veldig givende å ta del i arbeidet til en gruppe». Og selv om, «Vanligvis er vi der på benken, det er ikke det samme». Fordi å vinne ved å spille, «det gir en følelse av tilhørighet».

> Allesportsnyheter på LINFO.re

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *