Han lever et mareritt i Frankrike-laget, sier han

Innehaver av en mastergrad i internasjonal rett, skjønte jeg på slutten av universitetskurset at det var viktig å utvikle seg på et felt som vi setter pris på. Over natten bestemte jeg meg for å gjøre slutt på drømmen til foreldrene mine, som så meg som en fremtidig advokat, om å leve av lidenskapen min: sport. Siden den gang har jeg dekket mercatos og sportsnyheter, og prøvd å informere leserne så godt som mulig.

I dag under kontrakt med Olympiakos, vil Yann M’Vila forbli tilknyttet episoden av turen i 2012. Noen dager før en returdam med France Espoirs-laget dro spilleren, da i Rennes, s til Paris med fire andre spillere . En uting, som midtbanespilleren betalte dyrt for. Han forteller.

I en alder av 32 har Yann M’Vila fått visdom. Men for noen år siden hadde midtbanespilleren bygget et lite flatterende rykte, spesielt etter kvelden hans midt i et rally.Frankrike Espoirs-laget. I 2012, M’Vilaakkompagnert av fire andre spillere (Chris MavingaAntoine Griezmann, Mbaye Niang Og Wissam Ben Yedder)gikk til Paris noen dager før en kvalifisert retur dam for Euro Espoirs mot Norge. Kontroversen fikk en helt ny dimensjon etter nederlaget til blåbær.

M’Vila ser tilbake på episoden av turen

I et langt intervju med Utgivelse, M’Vila kom tilbake til denne episoden. « Det er historien om turen til Paris noen dager før et kvalifiserende retursluttspill for Euro Espoirs 2013. Vi går frem og tilbake mellom Le Havre og Paris natten fra lørdag til søndag og vi spiller i Norge på tirsdag. De legger mye press på oss… Jeg tror ikke vi taper fordi fem spillere mislyktes. Men de mislyktes likevel. Det ville ha kommet ut selv om vi hadde vunnet» sa spilleren«Olympiakos.

«Jeg lever med tanken om at karrieren som ventet meg endte ved 22»

Men midtbanespilleren legger ikke skjul på at denne kontroversen hadde innflytelse på resten av karrieren. « Det er riktig at vi blir dømt i forhold til det som skjedde etterpå. Men det er spillet (…) Etter historien om Les Espoirs spilte jeg fotball og livet gikk videre. Jeg lever imidlertid med tanken om at karrieren min, i hvert fall den som ventet meg, stoppet ved 22 år gammel. Jeg har sittet fast med en etikett som ikke kan fjernes » tilsto M’Vila.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *