Island 0-1 Portugal

Liechtenstein 0-1 Slovakia

Bosnia-Hercegovina 0-2 Luxembourg

Cristiano Ronaldo scorer endelig for Portugal mot Island: 1-0 (90+1)

Portugiseren måtte vente på valideringen av VAR som tok noen minutter, men han scoret sitt 123. mål i utvelgelse med Portugal, det av saken han ventet på i kveld for sitt 200. valg.

Al-Nassr-spissen tjente på en heading fra Sporting-midtbanespiller Goncalo Inacio som gikk til grensen for offside, for å avslutte et ansikt til ansikt med Runarson og gi seier til nasjonen hans på Island på pause.

Cristiano Ronaldo feirer målet sitt for sin 200. landskamp med partnerne sine. HALLDOR KOLBEINS / AFP

Sluttkampgalskap på mange plener

Moldova oppnår det utenkelige ved å nå lede 3-2 mot Polen etter det tredje målet signert Vladyslav Baboglo.

Christoph Baumgartner scoret to ganger da Østerrike slo Sverige 2-0.

Kypros tettet luken for å redde æren mot Norge med Grigoris Kastanos sitt mål.

Ernest Muci scoret det tredje og siste målet for Albania, som vant 3-1 mot Færøyene.

Belgia leder 3-0 mot Estland (90. minutt)

Johan Bakayoko, den unge spilleren til PSV Eindhoven (20 år) eliminerer den siste forsvareren ved å gå tilbake til aksen på venstre fot og avslutter med et ustoppelig krøllet venstre skudd.

Johan Bakayoko. INTS KALNINS / REUTERS

Østerrike scorer endelig og leder 1-0 mot Sverige (81. minutt)

Christoph Baumgartner åpner scoringen for Østerrike, det er kun én kamp uten et eneste mål, kampen mellom Island og Portugal.

Ungarn dobler ledelsen og leder 2-0 mot Litauen (83. minutt)

Roland Sallai (Freiburg) servert av Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) lar Ungarn ta et trolig siste gap til stillingen 2-0.

Moldova slutter seg til Polen på 2-2 (79. minutt)

Ion Nicolaescu scoret to ganger for å sette Moldova 2-2 opp mot Polen da polakkene ledet 2-0.

Luxembourg dobler ledelsen i Bosnia: 2-0 (74. minutt)

Luxembourg er på vei til å skape en overraskelse i Bosnia med et andre mål, denne gangen signert Danel Sinani spilleren fra Wigan i England (Championship).

Michy Batshuayi ryster allerede Estland: 2-0 (75. minutt)

Batshuayi kommer så vidt inn i kampen i stedet for Lukaku, og dukker opp med brennende vinklet kontroll for å komme i slående posisjon. Uheldigvis for ham går ballen over rammen.

Utgang av dobbeltscorer Romelu Lukaku for Belgia: 2-0 (69. minutt)

Forfatter av en dobbel denne kvelden (37. og 40.), Inter Milan-spissen ga plass til tidligere Marseille Michy Batshuayi.

Romelu Lukaku, dobbelscorer for Belgia mot Estland. RAUL MEE / AFP

Cristiano Ronaldo klarer det fortsatt ikke mot Island: 0-0 (69. minutt)

Portugiseren serverte godt i dybden med kontroll fra brystet og tok ballen for å bevæpne et skudd med venstrefoten fra en stram vinkel, men kom mot en meget god retur fra Ingason som kom til å hindre ham.

Portugal er fortsatt beseiret på Island 0-0, bare møtet mellom Østerrike og Sverige forblir fastlåst til 0-0 også.

Og 3-0 til Norge igjen takket være Haaland mot Kypros (60. minutt)

Erling Haaland byr også på seg selv en dobbel i kveld som Romelu Lukaku. Man City-spilleren scoret denne gangen i kampen etter sin straffe, og nyter godt av en service fra vennen Martin Odegaard.

Erling Haaland. NTB/REUTERS

MÅL av Haaland for Norge mot Kypros: 2-0 (56. minutt)

Erling Haaland treffer alltid blink, han lar nordmennene lede 2-0 takket være straffe.

Albania tar ledelsen mot Færøyene: 2-1 (51. minutt)

Bajrami-scorer deretter passer denne gangen på det andre albanske målet, scoret av Kristjan Asllani, Inter Milan-spiller.

Moldova tetter gapet mot Polen: 1-2 (48. minutt)

Ion Nicolaescu svarer Milik og Lewandowski for Moldova mot Polen.

Slovakia åpnet scoringen rett før pause mot Liechtenstein: 1-0 (45+1)

Et mål signert Denis Vavro for lagkameratene til Hamsik (Trabzonspor), Skriniar (Inter Milan) og Lobotka (Napoli), alle til stede på plenen.

Bulgaria åpner startresultatet mot Serbia i andre omgang: 1-0 (47. minutt)

Ludogorets-spiller Kiril Despodov åpnet scoringen for bulgareren på en av de sjeldne plenene hvor det fortsatt ikke hadde blitt mål.

Nå skjer det igjen

2. omgang startet overalt bortsett fra nok en gang mellom Skottland og Georgia, hvor det ikke er sikkert at kampen gjenopptas etter regnet og plenens tilstand.

Det er halvtid

Alle lagene har returnert til garderoben siden det er pause på hver av plenene bortsett fra i Skottland, hvor møtet mellom Skottland og Georgia fortsatt er avbrutt på grunn av regnet.

Færøyene utligner mot Albania: 1-1 (45+1)

Færøyene reagerer etter den albanske åpningen fra Bajrami og da Cikalleshi bommet på en straffe for å doble ledelsen. Odmar Faero utlignet noen sekunder før pause.

En stor mulighet savnet av Cristiano Ronaldo

João Cancelo sender et praktfullt innlegg som lobber Rafael Leão men ikke Ronaldo, sistnevnte tar ballen med en heading, men den islandske keeperen Runarson gjør en eksepsjonell redning med høyrefoten i forlengelsen. Fortsatt ingen mål for hans 200. uttak.

Cristiano Ronaldo sjekket av Runarson. HALLDOR KOLBEINS / AFP

2-0 for Belgia mot Estland, Lukaku byr på en dobbel

Dobbel for Romelu Lukakau som er perfekt plassert ved inngangen til de seks meterne for å ta tilbake et godt kryss i bakken fra Rennais Arthur Theate på venstre side. 6. mål på 3 kamper i disse kvalifiseringene til EM 2024 for ham.

Lukaku åpner scoringen for Belgia i Estland: 1-0 (37. minutt)

Inter Milan-spissen Romelu Lukaku ble kritisert siden Champions League-finalen og åpner scoringen for Belgia, som leder 1-0 mot Estland. Milaneseren Aster Vranckx krysser på sidelinjen på høyre side og Lukaku i duellen ved første stolpe avleder ballen veldig lite, akkurat nok til å score og lure motstanderens keeper. 5. mål på 3 kamper i disse kvalifiseringene til EM 2024 for ham.

2-0 for Polen mot Moldova (34. minutt)

Vi tar de samme og starter på nytt, men i den andre retningen. Denne gangen er det Arkadiusz Milik som blir avgjørende passer for Robert Lewandowski. På åpneren var det motsatt, faktum gjenstår at Polen tar av.

Robert Lewandowski. ANDRZEJ IWANCZUK / AFP

Åpning for Ungarn mot Litauen: 1-0 (32. minutt)

Ungarns Barnabas Vargas satte sin nasjon foran mot Litauen på Puskás Arena i Budapest etter en assist fra Fenerbahçe-spiller Attila Szalai.

CR7 x200

Den femdobbelte Gullballen feirer på Island denne tirsdag kveld sitt 200. valg. Aldri en spiller i historien hadde nådd denne baren med 200 valg.

Portugal dominerer i stor grad Island

Island har aldri slått Portugal, og det ligger an til å fortsette. Portugiserne får de beste sjansene gjennom spesielt Pepe som allerede har funnet stolpen, men også plasserte en heading like over det islandske målet. Ved et mål i kveld ville han bli den eldste målscoreren i en kvalifiseringskamp til EM.

Pepe og Ruben Dias bringer overskuddet i overflaten. HALLDOR KOLBEINS / AFP

Albania scorer først mot Færøyene: 0-1 (20. minutt)

Nedim Bajrami, spilleren til Sassuolo i Italia, åpner scoringen for Albania på Færøyenes bakke.

Avbrutt kamp mellom Skottland og Georgia

Etter mindre enn 10 minutter blir kampen mellom Skottland og Georgia i gruppe A i EM 2024-kvalifiseringen avbrutt på grunn av en fuktig bane.

Skottland hadde nettopp åpnet scoringen gjennom Celtic Glasgow-spiller Callum McGregor mot Georgia av Willy Sagnol og Khvicha Kvaratskhelia.

Bakken er fuktig i Skottland. LEE SMITH / REUTERS

Polen tar ledelsen mot Moldova: 0-1 (13. minutt)

Polen åpnet scoringen i Moldova takket være et mål fra duoen Arkadiusz Milik – Robert Lewandowski, den første var på slutten av en serve fra sistnevnte.

MÅL for Haalands Norge mot Kypros: 1-0 (12. minutt)

Det var ikke Manchester City-spilleren som åpnet scoringen, men Roma-spilleren Ola Solbakken på assist fra Real Sociedad-spissen Alexander Sorloth.

Åpner også for Skottland mot Willy Sagnols Georgia: 1-0 (6. minutt)

Callum McGregor (Celtic) åpner scoringen for skottene mot Georgia i det 6. minutt

Skottland åpner såret mot Georgia. LEE SMITH / REUTERS

Kveldens første mål for Luxembourg mot Bosnia-Hercegovina: 0-1 (4. minutt)

Yvandro Borges Sanches, Mönchengladbach-spilleren, åpner scoringen allerede etter 4 minutter for Luxembourg som leder 1-0 i Bosnia.

Yvandro Borges Sanches ball ved foten. IMAGO/Ben Majerus / PANORAMISK

La oss gå !

Avspark er nettopp gitt på alle plener.

Thibaut Courtois avskjediget

Irritert over å måtte dele kapteinsbindet til Belgia, dukket ikke Thibaut Courtois opp på treningssenteret i forgårs og tok ikke turen til Estland

Sammensetningen av Belgia mot Estland

En komposisjon uten Real Madrid-keeper Thibaut Courtois eller Kevin De Bruyne, men med Matz Sels (Strasbourg) i burene og Romelu Lukaku foran.