France Espoirs-laget: billettkontoret for kampen i Caen er åpent

Odsonne Edouard strålte i den siste kampen til France Espoirs-laget i Caen, 16. november 2020. Siden den gang har en ny generasjon slått seg ned. ©Aline Chatel

Gå og se nuggets av fransk fotball for 6 euro kl Ornano stadion, det er mulig ! Billettkontoret for vennskapskampen mellom klFrankrike Espoirs-laget til den av Norge er åpen siden onsdag 26. oktober 2022. Møtet er berammet Lørdag 19. november 2022 (21.00) kl Caen.

8 og 14 euro til vanlig pris

Frem til 2. november er de billigste stedene, for allmennheten, tilgjengelig for kun 6 euro. I kategori 2 vil det koste deg 11 euro på «åpnings»-taksten. Fra 2. november økes plassene til 8 og 14 euro. Abonnenter får en redusert pris.

For å bestille billetter online, gå til FFFs hjemmeside: billetterie.fff.fr.

Forberedelse til euro

Denne åttende kampen for Les Bleuets i Caen blir en forberedelseskamp til EM 2023, hvor Sylvain Ripolls menn møter de samme nordmennene. De fleste spillerne i France Espoirs-laget spiller i Ligue 1.

Var denne artikkelen nyttig for deg? Vet at du kan følge Sport i Caen i verdensrommet Mine nyheter . Med ett klikk, etter registrering, vil du finne alle nyhetene om favorittbyene og -merkene dine.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *