Fra folk til folk på MDK i Andrychów

Veldedighetsarrangement for Oliwierek i Andrychów.

Det er mye som skjer lørdag (29. oktober) på det kommunale kultursenteret i Andrychów. Det er en dugnadskonsert innenfor rammen av prosjektet «Fra folk til folk». Målet er unikt: å samle inn penger for å hjelpe lille Oliwierek fra Wadowice. Gutten lider av SMA og trenger dyr genterapi, som koster 10 millioner PLN. Dessverre «fikk» ikke barnet statlig refusjon for denne behandlingen.

På lørdag, på MDK i Andrychów, er det musikkgrupper: The Barflies, Max Corner Crew, Taint, Napad (Norge), Gutek, Michał Stawiński Oberschlesien (finalister i det populære programmet «Must be The Music»).

Billetter til dette arrangementet vil bli solgt som donasjoner, 20 PLN hver. Arrangementene vil vare til nattetimer. Den er ledsaget av komplementære attraksjoner: messer, auksjoner, etc.

foto: W.B.

Redaksjonen til mamNewsa.pl er ikke ansvarlig for innholdet i brukerkommentarer. Led en kulturdiskusjon og følg reglene for portalen. Oppføringer som ikke er i samsvar med reglene vil bli slettet. Ved å legge til en kommentar godtar du vilkårene i reglene. For eventuelle problemer med funksjonen til portalen, sammenbrudd, kommentarer, feilrapporter, vennligst kontakt: [email protected]

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *