Fotball: resultatene til de røde djevlene og kongoleserne i diasporaen i Europa (Skottland, Spania, Georgia, Latvia, Norge og Sveits)

Skottland, 37e og nest siste dag, 1D inndeling

Ross County tar et poeng fra St-Johnstone (1-1), den direkte konkurrenten om den siste ikke-nedrykksplassen. Loick Ayinas lag, fraværende fra gruppen, er to poeng foran motstanderen med én kamp igjen av mesterskapet.

Spania, 36e dag 1D inndeling

I numerisk overlegenhet i 85 minutter tapte Granada fortsatt for Rayo Vallecano (1-2), uten Faitout Maouassa, som ble værende på benken.

Det er nummer 23e sesongens nederlag for andaluserne, nedrykk.

Georgia, 14e dag 1D inndeling

Dila Gori vant 4-1 i Saburtalo og tok førsteplassen to lengder foran sitt offer. Innbytter Romaric Etou kom inn på 60e minutt.

Latvia, 13e dag 1D inndeling

Kom inn på 64e minutt scorer Jason Bahamboula vinnermålet for Valmiera mot Auda (2-1). På et innlegg fra venstre scoret høyrevingen vinnermålet med et stupehode i det 82.e minutt. Hans andre mål for sesongen, etter det som ble scoret 27. april. Legg merke til at Valmiera-keeperen stoppet en straffe i den 79.e minutt.

Norge, 8e dag, 2e inndeling

Sesongens første seier for IK Start, 4-3 tap av Egersund. Fait-Prévu Makosso spilte hele kampen.

Sveits, 36e dag 1D inndeling

Young Boys er nesten der; vinnere av St. Gallen 3-1, trenger bernerne bare et poeng fra de neste to kampene for å vinne sine 17e mestertittel.

Holder, Sylver Ganvoula leverte en assist til Itten på 90-tallete+4 minutter. Byttet i 90e+6 minutt har han åtte mål og to assist.

Veldig dårlig operasjon av Servette, slått mot FC Zürich (1-2). Lagkameratene til Bradley Mazikou kom inn på 81e minutt, er nå 56 lengder bak Lugano, den andre.

Overfor Lucerne, først i nedrykksgruppen, savner Lausanne muligheten til å bekrefte fortsettelsen. Morgan Poaty, holder, og laget hans tapte 1-2 og forble truet av Zurich Grasshoppers, virtuelle sluttspill fire lengder bak. Merk at Vaudois vil være vert for Zurichois den siste dagen.